בוקר טוב חבר´ה

ronen1981

New member
אפרופו אני מוחה.

זה שאני לא מספר על מדבר על דברים אחרים זה לא אומר שאין כאילו. למשל רק לפני כמה דקות סימתי להכין תעבודה שלי שיש להגיש להיות (חוברת מכובדת למדי). אבל אני לא מספר על זה כי לא נראה לי שזה מי יודע יענין אותכם...... וביום שישי למשל בבוקר היתי ביום פעילות ויצירה של פר"ח והיה נחמד למדי. ועוד מעט אני נוסע לחניך פר"ח שלי. ואני לא פעם מבלה עם החברה במשחק כדור סל או כדור עף או סרט בלי שום מחשבה ולו בעורף על בנות.

mariana

New member
שלום לך

אני בדיוק באותה הדעה של ג´ס וריקי, אני חושבת שההוא מלמעלה עושה לך דווקא אלה שהכי לחוצים למצוא מישהו או מישהי אז דווקא להם הוא מעקב את האהבה. תזרום ותראה שהדברים יתחילו להיסתדר מעצמם, אם אתה טוען שאתה נראה טוב אז אין לך בעייה וגם חכם אז אין מה לפחד פשוט לחכות לזמן המתאים שהדברים יסתדרו. אתה מכיר את הפתגם: כשאתה רודף אחרי הצל שלך אתה בחיים לא תשיג אותו, אבל אם תעצור ותביט לאחור אז תראה שהצל ממש לידך. אז תפנים את זה. בהצלחה

ronen1981

New member
אני חושב שאני אדגול באימרה האומרת.

אנשים שרוצים להיות גדולים מהחיים צריכים לשאוף ולעצב את גורלם ולא לחכות ל"אלוהים" ואילו שמותרים ומחכים לדברים שיקרו להם שלא יתפלאו שדברים לא קוראים. וכבר אמרו אם אין אני לי מי לי. ואפרופו לגבי אלוהים כבר אמרתי לא פעם אני לא מאמין בו במידה כזאת שאני מוכן להמר בחיי . קרי שאני ימות עכשיו אם אלוהים קיים. מממממ עדיין חיי וחיי כבר כמה שנים טובות מאז שאמרתי זאת לראשונה. ומצטער אני ימשיך לחפס עד שאמצע.

ronen1981

New member
למרין.

וזאת תמונה מאוקטובר . ואם היה לי סורק נורמלי היתי סורק עוד .....

YouKnowMe

New member
אתה באמת נראה טוב מאד

אז אל תיהיה כלכך לחוץ והכל יסתדר

ליאור 30

New member
מרין את האמתתתתתתתתת כדי לך

יווווווווווו שאריאל רק לא ישמע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mariana

New member
שבוע טוב לכולם

אז מה שלומכם? בקשר לאורויזיון אני חושבת ששרית יצגה אותנו יפה מאוד, אבל את השאר נשאיר לפוליטיקה, קראתם מה כתוב בחדשות? ששבדיה ובלגיה אמרו לא להצביע לישראל בגלל מה שאנחנו עושים לערבושים. הלוואי והיערבים האלה יעשו להם את המוות ואז נראה. סה"כ זה לא אכזבה הייתי בטוחה שנגיע במקרה הטוב למקום ה24. אבל הייתי מופתעת מצרפת שנתנו לנו 10 נקודות הלקקנים האלה. אז מה חדש אצלך? איזה כייף לך חופש עד הלידה ואז עוד 3 חודשים בבית, הלוואי עליי. אוהבת

ronen1981

New member
לא מפתיע....

אם מתחשבים בעובדה שבצרפת יש קהילה יהודית גדולה והיא מהציוניות שיש כיום.

למעלה