בוקר טוב חבר´ה

jess ועוד

New member
בוקר טוב חבר´ה

אז מה אתכם אומרים ... ארוויזיון אכזבה או לא?.?? האמת ... לא ראיתי בכלל תארתי לעצמי שחבל על העצבים שלי כי זה הולך להיות פוליטי ומגעיל ולא טעיתי בהרבה אני חושבת בכל מקרה מקום טוב באמצע יותר טוב ממקום ראשון מהסוף לא????(חייבים להשאר אופטימיים..) שיהיה לכם יום מוצלח אוהבת

@@

New member
באמת חבל"ז איזה אכזבה

יש מצב ששרית תצטרף אלינו ? סתםםםםםם אני צוחקת , ת´אמת גם אני לא ראיתי זה ממש לא עניין אותי, לא כמו פעם, לא נורא, אולי בשנה הבאה נביא את
מה חוץ מזה? עדין בטן גב
? מגיע לך יום מהמם

jess ועוד

New member
חחחח אולי זה אייטם

להביא את שרית חדד לארוח בפורום על תקן של מאוכזבת .... בכל מקרה אני בבית וזה סופי עד הלידה .... שהזמן שלה מתקרב ואני ממש מתרגשת ומחכה לזה אני שמחה שאין בי פחד וחששות אלא רק ציפיות לראות את הבובונת הקטנה ולשאול ולגרד בראש .."האם יש לה את האזנים של אבא שלה???" בזה מסתכמות הבעיות שלי....

@@

New member
הלוואי ויהיו לכולנו "בעיות" כאלה

אל תפתחי את הפה, בלי עין הרע יש לך חיים נפלאים. אני בטוחה שאין לך חששות, כי בעצם אין לך מושג לקראת מה את הולכת וזה היופי שבדבר.(נראה אותך גיבורה בלידה השניה, סתםםםםםם) איזה התרגשות, ג´סססססס, אני ממש מתרגשת ונזכרת בלידה של אחותי, פשוט מדהיםםםםםםםם. ועד אז את צריכה לנוח ולהנות "מהחופש" עד שהבונבונת תצא לאויר. חופשה קסומה

jess ועוד

New member
תודה יקירתי

ומה איתך מה קורה מה חדש מה ישן איך מתקדמים לאן מתקדמים ובכלל ...

@@

New member
איזה התקדמות ואיזה בטיח

הכל חראגיל, יוצאים מבלים
מעבר לזה? כלוםםםם, עדין לא פגשתי את האביר על הסוס הלבן, טוב נו..... כל אחד "והבעיות" שלו מי שישמע איזה "בעיות" ועד אז אני נהנית עד שהבחור שלי יבוא ויחטוף אותי

jess ועוד

New member
בטיח לא????

אני שמחה שאוטוטו קיץ ואני אפצח בדיאטת אבטיחים זה יהיה להיט ....

@@

New member
לא התכוונתי לאבטיח, אבל אם כבר

עסקננו באבטיחים, אחלה דיאטה לקיץ, כמובן בתוספת גבינה, מותר לא?

mariana

New member
יפה שלייייייייייי

מה שלומך את? בטח הכל ישן. גם אצלי הכל ישן, לא מרגישה כל כך טוב אני עצבנית, ומטורללת, לא יודעת מה עובר עליי, לא באלי לדבר עם אף אחד ועם אריאל אני בקושי פותחת את הפה. יום כזה חרא אולי אני אלך הביתה. אתמול הייתי במסיבה של חבר של אריאל וגם דוד היה שם. כמובן אריאל ראה אותנו אז הוא לא עזב אותי בשקט לבד, רק נישק אותי והזמין אותי לרקוד איתו, והוא לא כזה. את זוכרת מה הייתי מספרת לך עליו שהוא מתבייש מאנשים לגעת בי ולנשק אותי ולידו הוא בכלל היה שונה. הייתי פשוט בהלם. אז יותר מאוחר הלכתי הבית לראות את הניקוד באורויזיון. תספרי לי משהו מעניין. קרה משהו? אוהבתתתתתתת אותך מאוד

@@

New member
מרינושששששש את חיה??????

אז אני עייפה מתההההההה, אתמול יצאתי עם דנה לת"א חזרנו ב-6 בבוקר,ישנתי שעתיים תמימות בלבד, חוץ מזה, היה אחלה גם אני עם כאבי ראש מהוודקה, מאוד עייפה, זהו יקירה שלי. אל תתבאסי, מותר לך להיות קצת עצובה עם עצמך, מחר יהיה טוב, אני מקווה. נשיקות

mariana

New member
היית בתל אביב ולא אמרת לי?

למה לא הרמת טלפון? אני הייתי שם אתמול. נו מה דנה מספרת משהו חדש?נו ברור שאת עייפה עוד שעתיים וחצי את זזה הביתה ואני עוד חמש שעות. אני מאוד מקווה שיהיה לי טוב מחר. וחוץ מזה מה את לא רואה שאני חיהההההההההההההההההההההההההההההההההה? אוהבת

@@

New member
אין חדש תחת השמש

חוץ מזה, הגענו רק ב- 1 בלילה לת"א, אל תדאגי אני חייבת לך ביקור.

@@

New member
אני מאודדדדדד רגועהההההה

רק שהראש שלי
מרוב שאתמול
יעבור, אני חייבת מקלחת ולישון

sidi

New member
בוקר אור

דווקא לא כל כך היתה אכזבה, לזה כולם ציפו לא?

ronen1981

New member
האמת לא ראיתי גם.

היתי בדייט . שאני לא יודע אבל נראה לי שלא היה משהו כי הוא הסתים רק בנשיקה שלה לי על הלחי ואימרה "תשמור על קשר" (כאילו מה?! לא מגיעה לי לפחות איזה צרפתית קטנה?!).. מכל מקרה נראה .... ביום שלישי הקרוב ורביעי יש לי יום סטודנט וזה אומר הרבה אטרקציות מופעים מוזיקה ורחבות ריקודים וכולי וכמובן שאני אהיה שם.... ובסוף שבוע האחרון היתי ביום הולדת ביום הולדת ובדיט. ביום ההולדת של יום שישי היה ממש נחמד ואף זכיתי למופע סטרפטיז שהיה שם במסעדה :). כמו כן היתי בסוטואציה לא הכי נחמדה. ישבנו לאורך שלושה שולחנות. וידידה שלי הלכה לה לעבר השולחן השלישי ואז ניגש אליה גבר כנראה בשלושים המוקדמות שלו והציע לה לרקוד (בינתיים דבר לגיטימי) והיא סרבה ואז הוא שלח יד לעבר המותניים שלה ואחז בה והיא שחררה ושוב ניסה לאחוז בה וכשהי נסתה לעבור הלאה חסם תמעבר עם הגוף ,בערך בשלבים הללו קמתי והלכתי במהירות לעברה הרמתי אותה במהירות באויר והזזתי אותה כך שתמצא מאחורי ואני אם החזית אל האדיוט. הוא גיברש משהו ברוסית שלא הבנתי משהו בקשר ללרקוד (עושה רושם שלא היה מאה אחוז מפוקח) ואמרתי לו שהיא אמרה בפרוש שהיא לא מעונינת וניסיתי ליצור קשר עיין כדי להבהיר את כונותי הרציניות לגבי כך שהוא לא רצוי (הבחור חבש משקפי שמש מה שמנע זאת). איכשהו בשלב הזה ככשנינו עמדדנו זה מול זה לא יודע כמה שניות ידידה שלי עברה מהר ומשכה אותי אחריה כך שהינו די רחוקים ממנו והוא המשיך ללכת קדימה. ואחרי כמה שניות לקחה אותי לרחבת הריקודים לרקוד איתי ואמרה לי תודה. (זכיתי לכמה פעמים תודה ונשיקה בלחי בסוף הערב כשהלכה.) ואמרה לי למה יש גברים שחיבים להיות כאילו דפוקים בשכל.....לא ידעתי לענות ..... מכל שיהיה לכם בוקר טוב ושמח. ואל תתבאסו סכ"ה לאור כל הנסיבות הגענו למקום ה12 ונתנו הופעה מכובדת וזה מה שחשוב.

jess ועוד

New member
אני חייבת להגיד משהו רונן

לא כל דייט מוצלח או לא חייב להסתיים בנשיקה צרפתית ... הלו תהייה רגיש ולא סתם תרנגול מה זה ??? זה החינוך שנתתי לך ???
חוץ מזה אתה ממש עסוק בלרדוף אחרי בחורות .... שב קצת הן יגיעו אליך אתה לא נראה כל כך רע ויש לך מה להציע ...

ronen1981

New member
מז"א? את לא נראה כל כך רע??????

כאילו לדעתך אני נראה רע אבל לא מאוד רע??????????????????????????????? אם היתי חסר ביטחון היתי אומר שנפגעתי אבל לדעתי אני נראה איפשהו בין טוב לטוב מאוד מאוד :) ועובדה שלא מעט בנות התחילו איתי בחיי. ואת אכן צודקת שדייט ראשון גם מוצלח לא חייב להסתיים בנשיקה צרפתית אבל לי באותו היום התחשק (זאת ויותר).... ולגבי תיהיה רגיש אני תמיד רגיש ומאוד רגיש כבר כמעט 21 שנה. חיכיתי כמעט 21 שנה חיכיתי חיכיתי לפעם ראשונה מאהבה והיא לא באה........ חלאס,ניסינו גישה אחת לא עבדה אני בשנות העשרים המוקדמות שלי (בהן בניגוד לעתיד מותר לי להיות לא רציני ולעשות שטויות.) . הגיע הזמן להשמע למה שכל החברים ומרבית הידידות שלי אומרות לי תפסיק להיות כזה מחושב תזרום יותר ותנצל את מה שהטבע נתן לך. חיכיתי כמעט עשרים ואחת שנה לאהבה והיא מתעקשת לא לבוא.....אז הגיע הזמן להצהיר שמה לעשות הגישה שלי לא עובדת ולותר עליה....... וכן אני מודע שזה שינוי מהותי בתפיסת העולם שלי ויש שיגידו שינו לרעה ,אני אומר על כך אז מה. (nice man finsh last ולי כבר נשבר ונמאס.)

@@

New member
רונןןןןןןן, ג´ס צודקת

כל הזמן אתה מתעסק בבחורות, טוב חאלס, יש גבול, ככל שמתעסקים ורוצים משהו זה לא מגיע, אבל ברגע שמניחים לזה , זה מגיע לבד בלי להתאמץ הרבה. אז תפסיק להיות רודף שמלות

למעלה