בוקר טוב זאת אני...........

בוקר טוב זאת אני...........

כשאני שוכב אם אישתי מאחורה (בתנוחת כלב - לא בתחת ) רגיל אני מכניס לה בכוס תמיד היא מדממת אבל זה התנוכה שהכי מגרה אותה והיא גומרת מאוד מהר מדוע רק בתנוחה הזו יורד לה דם קרה למישהוא כזה דבר? ואיך אפשר לסדר את זה ? דבר שני מאוד חשוב כשאנחנו מיזדיינם זה כבר שנים שליפני הזיון אנחנו צופים בסרטים כחולים החלטנו להפסיק ולעשות סקס בלי ליצפות קודם בסרט כחול הבעיה שאין לי גירוי וכשאני מנסה ליגמור היא לא מביאה ביד כלומר היא לא חמה בקיצור חסר הגירוי החזק הזה שהסרטים נותנים לנו מה לעשות ? בבקשה תעזרו לנו...........

בשביל תשובת כאלה יש רופאים

ולא בנות צעירות בנות16 ומעלה . או אנשי מיקצוע סקסולוגים

שגיתא

New member
טוב ובכל זאת הנה רעיון ../images/Emo62.gif../images/Emo54.gif

הדימום שציינת יכול להעיד או שאתה פוגע בא חזק מידי אפילו אם היא לא מרגישה את זה באותו רגע כי היא מגורה זה קורה
ולא בהכרח בגלל חוסר רגישות שלך או משהו כזה, יכול להיות שהיא לא יודעת להסביר את זה בעצמה או לעצמה ואו שזה יכול להעיד על דלקת
או זיהום מקומי בחלק הזה הכי טוב לגשת לרופא נשים ולשלול בעיה רפואית
בקשר לנושא השני אם אתה מספיק אוהב את אישתך אתה תתמודד ותתחיל להקנות לעצמך הרגלים וגירויים מההנאות שרק מגע אוהב ומלטף תנוחות שונות נשיקות וכו' יכולים להביא מסג' מקדים שלך לה או הפוך, תעשה מולה ריקוד אירוטי כמו צ'יפנדייל או הפוך,
אמנם אני לא נשואה או גרה בזוגיות עם מישהו, אבל אני מסופקת היטב ע"י המדהים שלי וכמעט מעולם לא צריכה גירויי אחר מלבד גופו והתענוגות שהוא גורם לי וכמובן אני מעוררת בו להגיד לך את האמת מעולם לא ראיתי סרט כחול תוך כדי מעשה אהבה או לפניו, לעיתים יש לי רגעי תשוקה מתוך הזכרון שלנו המשותף אני לא חסודה
ולא אגיד שלא ראיתי סרט כחול או אירוטי שבהחלט עורר אותי אבל עדיין לא הכנסי אותם למיטה ביחד איתי ושנה קצת את מילון המונחים שלך אל תתייחס לזה כאל זיון
(זה יעזור לך תאמין לי) אלה התייחס לזה מעשה אהבה
, אהוב וכבד את גוף אישתך בתשוקה מתוך גירוי אליה ולא מתוך גירוי שנוצר מסרט כחול, איבר המין שלה הוא לא כוס שצריך לזיין
, אלה נרתיק שמיועד ואוהב את המגע שלך שלא חייב להיות כמובן רק הזין שלך לרוב אצבעות ולשון מתקבלות בשמחה והנאה רבה
מקווה שתצליחו בדרך הזאת ביחד בהצלחה שגיתא

sharpantie

New member
10 נקודות שגיתא ../images/Emo13.gif

על הפיסקה האחרונה בתשובתך.

למעלה