בוקר טוב ו

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
בוקר טוב ו../images/Emo42.gif

איפה ה
שהבטיחו לנו? אני היחידה שהתעוררה הבוקר? איפה אור? סיגל? גנובה? עציון???
|רמקולבוקר טוב, להתעורר

עציון

New member
JIF זו ההזדמנות שלנו לכבוש את הפורו

ולנהל אותו. זו לקראת חתונה. ההיא מארחת. ההיא עסוקה בפרוייקט. ההוא יוצא לנסיעות עד הערב. האחרות? בפורום להיות הורים. כנראה, תם ונשלם חלקה של החמות ולאט לאט הבעיה מורדת מהבמה. נשאר לקוות שעד פורים מישהי או מישהו יביא כמה בקבוקי ערק או וודקא לחמם את האוירה.

בת ה י ם

New member
../images/Emo3.gif קפצתי להפריע לשלוותכם

מישהי + עציון רוצים חמה שהתחפשה למלאכית ?? הבפנוכו עדין מכשפה......

מנופ

New member
א. אין דבר כזה חמות מלאכית

ב. התגעגענו אליך, לאן נעלמת? ג. לכי מאיפה שבאת, אלא אם כן, את רוצה להיות נחמדה. (אני בספק).

בת ה י ם

New member
הכנתי תוכנית מגירה ....

חייבת להכין את המשפוחה לחגים חחחחחחח הרי שניה אחרי שיגמר פורים יתחיל הסרט משכו אותי לכאן 8 (פסח....) ואת יא עויינת
לאן את רוצה שאחזור ???

אורא

New member
אני כאן אני כאן ../images/Emo124.gif

ואם כבר מדברים על החתונה. מה עושים עם רבנות תל אביב בשביתה?? עציון לטיפולך אני צריכה 2 עדים לרבנות ירושלים לתיק הרווקות שלי ?? מי שבוחר לטיפולו. עוד משהו.... אה נהג ליום החתונה..

עציון

New member
מנוף ואור

מנוף את באמת לא מכירה חמות מלאכית? אור אני יצור איתך קשר

מנופ

New member
מלאכים לא קיימים במציאות

וחמות יכולה להיות טובה, מתחשבת, עוזרת וכו'. אבל אין מלאכית אלא אם כן... אבל יש כלה מלאכית...

jif

New member
לגבי העדים

כמה שזכור לי, את צריכה 2 שיהיו דתיים. אצלי היו עדים 2 בעלי חנויות שמכירים את אמא שלי וממש לא ידעו אם אני רווקה או לא, אבל העיקר שהם העידו.

אורא

New member
הם לא חייבים להיות דתיים

חייבים להיות גברים לא מהמשפחה. אני פשוט צריכה לחפש

אורא

New member
החברים של החתן גרים בתל אביב

אני צריכה להוציא את התעודה בירושלים. אני אבקש מאבא שלי שימצא כבר שני אנשים יהיה בסדר..

מנופ

New member
אור,

כשאני הלכתי להוציא תעודה, היתה שם בחורה נוספת שהיתה צריכה עד ולקחה את בעלי שכלל לא הכיר אותה. הם צריכים קצת לשקר והכל יעבור בשלום.

הגנובה

New member
יש לי תחפושת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אור... אני באה להעיד

הגנובה

New member
חברה, נא להישאר רגועים....

לשתות המון מים ולקחת אוויר.... החגים בפתח
עוד מעט יהיו לנו כל כך הרבה סיפורים
- ואני מבטיחה לכם שיהיו עוד המון מצטרפות ומצטרפים
אם החגים ישגעו אותנו ולא החמות - דיינו אם החמות תשגע אותנו ולא הקניות - דיינו אם הקניות ישגעו אותנו ולא המלחמות - דיינו אם המלחמות ישגעו אותנו ולא החמות - דיינו אבל דבר אחד אתם לא מבינים
החמות תמיד תשגע אותנו

עציון

New member
והנה האגדה לטעמי(וגנובה תסלח לי)

אילו היינו במצרים ללא הכלה---דיינו אילו היינו עם הכלה אבל ללא שמירה על--דיינו אילו שמרנו על הנכד אבל רק 3 שעות ולא 5 ש--דיינו אילו היינו שומרים 5 ש פעם בשבוע ולא 3--דיינו אילו היינו שומרים כל השבוע אבל לא מארחים את ההיא--דיינו אילו היינו מארחים אותה פעם בחודש ולא כל שבוע--דיינו אילו כל החיים היתה יושבת לי על הראש וזהו...-דיינו אילו....ולא!!!!--דיינו אילו !!!!ולא XXXX-דיינו על אחת כמה וכמה, שיש לנו את הנכד 2-3 בשבוע ל-5 שעות(כי אנחנו הרי "פנסיונרים") ויש לנו אותה על הראש כמעט כל שבת. ולא נוקפת אצבע ומנצלת את חמותה בעלת הלב הטוב כך שהחם הוא הרע::על כל אלו הרינו להודות, לשבח ולפאר את בני שהביא לי אותה לביתי ואת נכדי לעולם.... אין. אין כמו חלתי!!!!!

הגנובה

New member
אני שולחת את האגדה שלך לחמתי

אם כמה שינויים קלים.... היא הרי כבר לא זוכרת איך הילדים שלי נראים... אבל היא היתה מוותרת עלי ברצון

הגנובה

New member
אני שולחת את האגדה שלך לחמתי

אם כמה שינויים קלים.... היא הרי כבר לא זוכרת איך הילדים שלי נראים... אבל היא היתה מוותרת עלי ברצון

למעלה