בוקר טוב- ושיהיה לנו רק טוב
B bimbo. New member 26/7/01 #2 בוקר טוב ../images/Emo6.gif וגליה, מפיך ישר לאוזני היושב במרומים. אמן!!!
ג גליה12 New member 26/7/01 #3 אופפפפ הסתבכתי עם הכינוי הזה לא חשוב אז כנראה לפעמים אהיה גליה 12 לפעמים גליה 13 אולי נמשיך ככה עד אין סוף (ובעצם בכלל קוראים לי יעל)
אופפפפ הסתבכתי עם הכינוי הזה לא חשוב אז כנראה לפעמים אהיה גליה 12 לפעמים גליה 13 אולי נמשיך ככה עד אין סוף (ובעצם בכלל קוראים לי יעל)
A AYELET1 New member 26/7/01 #4 בוקר טוב ../images/Emo42.gif וגליה-המערכת הפכה לך את החיים למעניינים...
A AYELET1 New member 26/7/01 #12 רוב הנעדרים הופיעו ../images/Emo13.gif חוץ מהמון אמא שלא הופיעה עדיין, ישנה גם מיכל פ. ואם שכחתי מישהו אז סליחה!
רוב הנעדרים הופיעו ../images/Emo13.gif חוץ מהמון אמא שלא הופיעה עדיין, ישנה גם מיכל פ. ואם שכחתי מישהו אז סליחה!
ג גליה12 New member 26/7/01 #9 הבעיה שכל השמות שחיפשתי היו תפוסים ובכלל יש לי בעיה, ב-אי-או-אל- נכנסתי לכל פורום בשם אחר- ועכשו אני צריכה להשאר כל הזמן תחת אישיותי הנכבדה ולא יכולה למשל לכתוב שטויות (מה יגידו השכנים)
הבעיה שכל השמות שחיפשתי היו תפוסים ובכלל יש לי בעיה, ב-אי-או-אל- נכנסתי לכל פורום בשם אחר- ועכשו אני צריכה להשאר כל הזמן תחת אישיותי הנכבדה ולא יכולה למשל לכתוב שטויות (מה יגידו השכנים)