בוקר טוב ושבוע טוב לכל חברי הפורום

idanliraz

New member
חחחחחח,ב-14:00 זה כבר צהריים

לפחות אצלי אח שלי יש לי שאלה בקשר ל-MANAGER אני כרגע בחרתי את מנצ'סטר יונייטד מתי אני מקבל הצעה מקבוצה כמו ברצלונה או ריאל מדריד משהו ברמה כדי שאני יעבור למועדון כזה? ראיתי שאם אני בוחר מועדון אחר אני מקבל מועדונים לא ברמה הכי גבוהה אגב השתמשתי בטריק שלך וקניתי ומכרתי ישר לא רע כדי להרויח כסף עכשיו הדבר נכון רק למי שמצוי בחלון ההעברות או גם נניח אם אני יעשה חיפוש עמוק יותר ואז יקנה וימכור כמו שאמרת

Drenthe

New member
אהמ

כמו בכל קבוצה, אם זאת מנצ'סטר או דנדי יונייטד, עליך כמאמן מתחיל להוכיח את עצמך בענף. תשחק 3 עונות כמאמן היונייטד,תאסוף תארים ותרוויח כסף, ובסיום העונה השלישית שלך תראה את רוב קבוצות הפאר אם לא כולם מעוניינות בשירותך
אני כעיקרון מחפש שחקנים אחרי 3 עונות במנג'ר,קרי בעונת 2010 משהו כזה,ברמה של 85 למעלה,ומנסה לשים לב לשחקנים צומחים כגון:בוג'אן,קרלוס אדוארדו,אנדרסון מהיונייטד,נאסרי,אגארו,דוס סאנטוס ושחקני עתיד אחרים.

idanliraz

New member
שאלה לגבי MANAGER

יש מצב להוריד משם את הנבדל,משגע אותי הנבדל הזה ועוד שאלה עשיתי מה שאמרת לגבי מכירת שחקנים ישר אחרי שקניתי עבד מעולה באמת הרווחתי לא מעט כסף ואז אחרי כמה זמן שמתי לב שירד לי סכום לא קטן,לא יחודע למה לא מרכישה או משהו כזה,משהו מוזר

Drenthe

New member
לא אין דרך לבטל את הנבדלים

כן אני חושב שירד לך,בגלל משכורות השחקנים היקרים שלך, תנסה מדי פעם לצמצם ולצמצם את משכורותיהם,ובסוף תגיע למצב שבבנק איזה 360 מליון דולר,וכל משחק אתה מרוויח בין 500-1500 אלף דולר. אני לדוגמא, משחק בליברפול כבר עונה רביעית, אין שום שחקן בקבוצתי שמתחת לרמת 85,הרשימה כוללת שחקנים גדולים כמו פברגאס,בנזמה,פרננדו טורס,מסי,כרסטיאנו רונאלדו,בוג'אן,דוס סאנטוס,טירי,סרחיו ראמוס ועוד... וכל אחד מקבל בממוצע 50,000 למשחק שזה סכום ענק בשבילך(טוב מאוד למנג'ר שלא ישלם על אחד 200 במקום על 4).

idanliraz

New member
אבל מה שמוזר כאן

שכל משחק אני מרויח משחק אחד 600 אלף,במשחק ביתי ושיש משחק חוץ אני לא מפסיד אבל יצא שנעלמו לי פתאום 10 מליון פשוט ראיתי איך התקציב ירד לי פתאום לא עקבתי יותר מדי אני יתחיל לעקוב,אולי יש לי רואה חשבון גנב,חחחח

idanliraz

New member
חחחחחחחח

אני חושב ששמתי לב מתי זה קורה שאני מנסה להוריד כסף לשחקנים,ומאריך להם את החוזה בשנה כנראה מענק חתימה או משהו כזה,יכול להיות?

idanliraz

New member
מה הכי מרגיז בנבדל

שאתה בועט וזה פוגע בלי כוונה בשחקן שלך שבנבדל ואתה אוכל אותה בלי שתתכוון בגלל זה מרגיז

למעלה