בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

ליילה

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם ../images/Emo39.gif

נכון, מאוד קר בחוץ, אבל אולי תתעודדו מהעובדה, שאצלי יותר קר מאשר אצל כולכם לדעתי, כך שיש אנשים שיותר קר להם
(נכון שזה לא עזר לכם אפילו קצת
) אתמול למשל הגיעו הטמפרטורות לבערך 30 מעלות צלזיוס מתחת לאפס - ברוכים הבאים לסיביר....
המון אנשים נכנסו כשפתחנו את הפורום ואמרו יפה שלום, וכאלו, ואז נעלמו, חברים, איפה אתם
השמיעו קול
. באמת שכל מה שרציתי זה לעדכן אתכם שעידכנתי קצת את מאגר הקישורים של הפורום שלנו, עם כל מיני אתרים, חלקם סתם נחמדים ומצחיקים, וחלקם שיהיו לכם לעזר בדברים מסויימים, אם יש לכם אתרים שנראה לכם שהם מתאימים, אנא לפרסם לינקים ואני מבטיחה להעביר אותם אחר כבוד לקישורים שלנו. אני אמשיך לעדכן את כל הקטגוריות שלנו, את הדף הראשי המאמרים, ואני מכינה גם איזה סקר בקנה, וכל רעיון לגבי שיפורים תוספות וכו´, יתקבלו בברכה. יום כתום לכולם

ליילה

New member
לאף אחד אין מה להגיד??

הקישורים, רעיונות חדשים, הצעות לשיפורים... משהו

judyr

New member
לי בד"כ יש...

אבל הפעם אני אהמממ.... לא ארבה במילים... מה שעשיתי כל היום הגעתי עכשיו הביתה (21:20) זה לדגום את כל החומר מחדש..... כמובן שבתכנה אחרת.... אוףףףף... אם הייתי מישהו אחר פשוט הייתי מרימה ידיים.... אבל אני לא אוותר...

d u c k y

New member
הי ליילה למה אין

הודעת פתיחה והסבר קצר על הפורום? דף ראשי?

ליילה

New member
למה אין../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש ויש, ויש גם מכתב פתיחה שלי.... צריך להכנס לדף הראשי של הפורום, נכון, הוא עוד די ריק, כי עוד אין הרבה מה להכניס אבל בעזרתכם נמלא אותו אט אט, אבל מכתב פתיחה עם מהות הפורום והאני מאמין שלי,בוודאי ובוודאי שיש....

ליילה

New member
אוי, פתאום אני רואה שדף הפתיחה

שלנו, נעלם ואיננו.... טוב, אין מילים בפי, אבל בכל מקרה, אני אברר מיד לאן הוא נעלם ואיך אפשר להחזיר אותו חזרה... ואני מבטיחה להביא את מכתב הפתיחה שכתבתי בו גם כהודעה לפורום. תודה על ההערה המאירה יום כתום

xrouge

New member
הסיבה להשתתפות הנמוכה

בפורום היא שנושאים של "סינגלס" לא עלו בו בכלל, כך שזה הפך לעוד פורום של ישראלים בחו"ל.

ליילה

New member
אוקיי, אני מקבלת את העניין

אז בוא תציע נושאים של סינגלס, אני חושבת שכולנו פה שותפים שווים, ולכל אחד הזכות להציע נושאים שמעניינים אותו, אז קדימה... מי שיש לו נושא שקשור לפורום, ורוצה להעלות אותו, מוזמן....

למעלה