בוקר טוב ושאלה

בוקר טוב ושאלה

קראתי על הפארק שגאידמק הקים והבנתי שמקים עוד אחד כי יש ביקוש עצום. כתוב בכתבות שהעיריות מארגנות אוטובוסים לשם, אבל לא מצאתי שום מידע נוסף או טלפון לבירורים איך ניתן להצטרף ולהגיע לפארק הזה? תודה רבה
 

נירה63

New member
אל הפארק שהקים גאידמאק הגיעו המון

משפחות מנהריה, אני מכירה כמה מהם שנמצאותשם.. לגבי הפארק השני שהוא עומד להקים, לא יודעת היכן יוקם אבל...אנא צרי קשר אל מוקד 106ב בחיפה , שם ידעו לתת לך אולי תשובה מדוייקת יותר מזו שלי או לפיקוד העורף 1207. מהיכן אתם? אשמח לנסות לעזור במה שאוכל.
 
תודה רבה../images/Emo140.gif

אנחנו מטבעון, ליד חיפה..חטפנו קצת, אבל בעיקר אזעקות שמקפיצות את הלב יש אנשים במצב הרבה יותר גרוע, אבל חשבתי להתאוורר ליום יומיים.. תודה בכל מקרה
 

נירה63

New member
אם כך הפארק שהוא הקים אינו מתאים

לכם. לשם מגיעים משפחות לתקופה ממושכת , כשאין להם היכן ללון כמו משפחות מנהריה והיום התבסרתי על משפחות רבות שעוזבות את בת גלים בחיפה בגלל נפילות הטילים הרבות בשכונה.
 

נירה63

New member
שכחתי יש לי רעיון שאנחנו עושים כעת

אחרי שעזבנו את חיפה ושוב חזרתי הביתהההההההההההה...החלטנו שכל בוקר אנחנו יוצאים מחיפה בדרך כלל אני לוקחת איתי עוד כמה ילדים באוטו ו/או משפחות שמצטרפות אללינו ואנחנו נוסעים למשל: ללונה פארק בתל אביבי וחוזרים בלילה רק לישון בבית, שכן בלילה אין טילים. נסענו לשפיים לפארק המים וחזרנו לפנות ערב. היום הינו בטיולון בדלית אל כרמל, שם החיים רגילים, טילנו אכלנו קנינו וחזרנו הביתה. אז אולי זו אפשרות לצאת מטבעון לאיזה מקום ולחזור רק בלילה לישון.
 
תודה בכל מקרה

רציתי להצטרף לקרובים שלי שישנים כבר שבוע במקלטים באיזור העמקים (שלמרות הצנזורה וחוסר הפרסום- חוטפים שם מספיק) אבל לא אתפוס מקום שנחוץ יותר לאחרים.
 

נירה63

New member
רוצה להתארח אצל אחותי באיזור המרכז?

אני יכולה לשדך בינכן...מה דעתך? בשמחה ובאהבה רבה. העיקר שלכולנו יהיה שקט וטוב.
 
היי תודה לך

אני כרגע בראשון לציון אצל ידידה שהציעה את עצמה, אבל תודה רבה על הרעיון
 
אבקש מהבן שלי שיענה במקומי

הוא גר שם כ-5 ימים עד שהסכימו לבוא אלי הביתה. אוהלים ענקיים מאוווררים היטב, מזרונים על הרצפה עם מצעים ח"פ, אין מחיצות בכלל, יש גניבת תיקים, אוכל יש בשפע, מחלקים מגבות, יש פעילויות לילדים וגם הופעות. זהו אכן מקום טוב להרגעות, רק צריך לשים לב טוב טוב לתיקים, לא להגרר לויכוחים סתם. היתר הבן שלי יוסיף גלית
 

נירה63

New member
את יודעת גלית גם בקניון רננים ברעננ

גנבו לי תיק נו אז מה? גניבות הם ענין מגעיל של אנשים. הייתי מצפה שאנשים שנמצאים באותו מקום שנתרם על ידי אדם פרטי שיביעו את תודתם הגדולה ועצומה לאותו אדם. ברור שמי שמגיעה לאותו פארק אינו יכול לממן לעצמו ולמשפחתו בית מלון באילת או בירושלים, אני הייתי מסתכלת אחרת , אגב שאלתי אותך וביקשתי שתספרי , מפני שאני שמעתי ממשפחה שפגשתי דברים לגבמרי אחרים. שמעתי רק דברים טובים על המקום ולכן הכל ענין של הסתכלות על מה שנותנים לנו ועל החיים כולם. אגב מעניין מה ואיזה חשבון נפש כל אחד ואחד מתושבי מדינת ישראל עושים בימים קשים אלה. יהיה מעניין לאחר שתסתיים המלחמה לשמוע מה המלחמה עשתה לכל אחד ואחד מאיתנו. חומר למחשבה: אולי נלמד על צניעות מהי? ואולי על לקבל את הדברים ולהגיד תודה לאל על מה שיש לנו? ואול ואולי...שכל אחד יחשוב עם עצמו...ובעיקר שכולנו נדע להגיד תודה ולהנות ממה שיש לנו.
 
נירה, כתבתי גם הדברים הטובים

הסיבה שהבן שלי יצא משם היא אחרת לגמרי שלא אפרסם כאן. היה עדיף לי שיהיו כאן לידי מאשר במקום שכל רגע הייתי צריכה להיות בקשר טלפוני איתו. הבן שלי לא עזב את המקום בגלל הגניבות, הוא לא הסכים לצאת משם עד שפגש אישי את ארקדי גיידמאק ולהודות לו על השקט שהיה אחרי נהריה. את צודקת בהחלט עם כל המילים שלך, ואם האלטרנטיבה היא חיים או פציעה, ברור שניצנים זה המקום להרגעות. זה מקום בטוח ומקום שבהחלט ניתן להיות שם - רק שצריכים להיות זהירים יותר מאשר בקניון רננים. אני חוזרת, הבן שלי יצא משם מסיבות אחרות לחלוטין ולא קשורות לניצנים ולפרוייק המבורך שלך, כתמיד, גלית
 
למעלה