בוקר טוב ושאלה

בוקר טוב ושאלה

האם אתן מספרות שאתן משתתפות בפורום הזה? אם כן,למי? חברים משפחה ?? יום נעים

ymz

New member
בוקר טוב ויום נפלא

חוץ מבן זוגי אף אחד לא יודע שאני משתתפת בפורום. הסיבה לכך, אני לא אוהבת לדבר על ההורים שלי עם אנשים ובטח לא לברור ברגשות שלי בנושא.

בוקר אור הוקוס

לי אין שום בעיה לספר על השתתפותי בפורום. איני הולכת עם שלט ומפרסמת
אך אם יוצא בשיחה, אני בהחלט מספרת. לדעתי, הדבר תלוי בהרגשה שלך עם הדברים ועם עצמך... אם את בטוחה במה שאת עושה ושלמה עם זה, הרי שלא תהיה לך בעיה לספר למי שבא לך. הדבר תופס גם לגבי דברים אחרים, כשאת שלמה עם הדברים אין לך בעיה עם זה...
ויום נפלא

לונה..

New member
.......

איחוד ניסחה את זה מצוין לטעמי. מה שכן, אבא שלי לא יודע. הוא יודע בערך שאני איכשהו מתעסקת בנושא האובדן דרך הרשת ואולי פוגשת אנשים משם, אבל לא באופן רשמי. בכל אופן, לא ממני. לא מרגישה בנוח לדבר איתו על זה.

אצלי

אצלי אני מרגישה שזה המקום הפרטי שלי שבו אני יכולה לפרוק ולספר מה קורה לי. חבר שלי ושתי חברות יודעות על זה שאני כותבת כאן. אפילו הזמנתי חברה שגם היא כלולה בקטגוריה הזו להצטרף-אבל היא לא רוצה. לא יודעת למה.. חוץ מזה,זה המקום שלי..הבית השני.

ערב טוב... ותשובה..

אממ... יש מעט אנשים שיודעים שאני קראת/ כותבת כאן.. רק כמה חברות... ומאוד קשה לי לקרוא לפורום בשמו.. אז אם מזכירה אותו למי שיודע אני בדרך אומרת משהו כמו "בפורום השני.." או "בבנות ללא..." (אני כותבת בעוד פורום... והאמת שממש חשבתי על לשתף אותכן גם בנושא הזה... אבל אני עדיין חושבת על זה) מהמשפחה אף אחד לא ממש יודע... מבחינתם זה נושא סגור.. ואני צריכה "להתגבר על זה כבר"...
...

למעלה