בוקר טוב ושאלה.

בוקר טוב ושאלה.

אני יודע שהשאלה לא קשורה ישירות לפורום אבל לא מצאתי פורום רפואה מתאים יותר לעניין בערכת תפוז. אז ככה בחודש האחרון יש לי בעיה קצת מעל הברך השמאלית שהתחילה בריצת 10000 בספורט(בגרות) ומאז יש ימים שאני כמעט לא מרגיש אותה ויש ימים שאני מתעורר ואני מרגיש את כל האזור תפוס ואני בקושי מצליח ללכת. עכשיו שמתי לב גם שבימים שהבעיה מופיעה אפשר לראות ניפוח די גדול באזור הכואב ואפשר להזיז את הניפוח הזה זה נראה כאילו יש לי שריר שמדי פעם יוצא ממקומו וגורם לי לכאבים עצומים. אז היות ואני יודע שברך זה מקום שאי אפשר לאבחן במדוייק ללא אורטוסקופיה אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ביעור של הבעיה ואם אפשר גם לינקים בנושא. בתודה ענקית מראש commandocamel.

avorly

New member
commandocamel666 ,

ברוך הבא בצל פורומינו. ו-
על האיחור בתגובה. גם אם השאלה היא לא לגמרי קשורה לרפלקסולוגיה, יש רבים מהעונים פה בפורום שגם מטפלים בעוד שיטות. התופעה שאתה מתאר נראית לי כמו מים בברך. בתור אחד שמעמיס על הברכיים, בהחלט תתכן בהן פגיעה; גם אם היא לא פגיעה קשה. במקרה כזה הדבר הראשון שעליו אמליץ הוא מנוחה מפעילות מאמצת. הוסף לכך- כדאי לגשת לאורטופד ולשמוע את חוות דעתו. אף אורטופד לא יעשה מיד אורטוסקופיה לברך, אלא ישתמש בכלים נוספים לאבחון, כולל צילום רנטגן. מקווה שעזרתי. המשך לדווח לנו איך מתקדמת הברך.

תודה.

וגם אני מצטער על האיחור(לא הייתי בבית מספר ימים). אני בהחלט יקבע תור ואבדוק את העניין ואעדכן בשרשור זה אחרי התור. תודה.

למעלה