בוקר טוב, ושאלה...

בוקר טוב, ושאלה...

אני נמצאת בדנמרק וקיבלנו מהעבודה של בעלי יין: i castei valpolicella classico superiore ripasso 1998 אפשר לבקש מכם חוות דעת, האם זה יין טוב? תודה מיכל

MEIMIS

New member
אני ממליץ שאם את כבר פה...

תישארי עד שמומחה היינות שלנו (מנהל הפורום) יכנס לפורום ואני בטוח שהוא יתן לך את התשובה שאת מחכה לה... אז אם לא עונים לך היום... אז יענו לך מחר... תישארי ותראי שיענו..

marsala

New member
מיכל היי../images/Emo48.gif../images/Emo45.gif

היין שקיבלתם הוא יין איטלקי מצויין! הוא בא מצפון מזרח איטליה , ליד העיר ורונה. הענבים שמהם הופק היין הזה יובשו לאחר הבציר על מחצלות קש במרתפים מיוחדים . ( ריפאסו= מיובש) היין בעל גוף מלא, עם טעמים נפלאים של שזיפים וצימוקים, עם המון תבלינים מתוקים (ציפורן וקינמון) טעם ארוך וסיומת חזקה ומודגשת. להגיש עם צלי או בשר צייד לפתוח שעה שעתיים לפני ההגשה דרך אגב מאיפה את בדנמרק ? אני משוגע על דנמרק מוש

תודה רבה על התשובה

אנחנו גרים באחת הערים הקטנטנות ליד קופנהאגן. הגענו לפה מהעבודה של בעלי ונהנים מכל רגע. גם אני משוגעת דנמרק. בהחלט יש על מה. מיכל

MidNight Flame

New member
מרסלה אפרופו יין...

יין מרסלה זה יין אדום מתוק נכון? קשור איך שהוא לאיטליה אם אני לא טועה... תקן אותי בבקשה.

madu

New member
קיבלת יין מעולה

קיבלת יין שמיושן בחביות של אמרונה. מומלץ לתת ליין לנשום לפני ששותים.

marsala

New member
midnight

מרסלה הוא אכן יין אדום מסיציליה לרוב מתוק אך יש גם גרסה יבשה היין מחוזק ומושרה עם עשבים

למעלה