בוקר טוב ועייף

בוקר טוב ועייף../images/Emo3.gif

כנראה שכבר פיספסתי את שעת השינה, כי אין טעם ללכת לישון עכשיו, הילדים עוד מעט יקומו והקטנה נשארת גם היום בבית (אתמול בערב היה לה חום גבוה 39.7) יותר מאוחר אקח אותה לרופא... אני כ"כ עייפה, לא רק עייפות של שינה, אלא עייפות מלהתמודד, עייפות של ייאוש
אבל כמו שאני מכירה את עצמי, זה יעבור לי אחרי היומולדת... בקיצור שיהיה יום נפלא לכולם

../images/Emo24.gif בוקר אור כמו שבאתי

ובעצם בוקר טוב ומבורך לכולם.. נכון שימים אלו שהילדים חולים..ואין שעות שינה מסודרים.. ונמצאים ללא עזרה...מרגישים שכל העולם התהפך עלינו... אבל כמו שבאתי...יקירתי אין יאוש כלל בעולם ....הלוואי והייתי לכולה לשמור לך בייבי סיטר כדי שתשלימי שעות שינה.. דעי הכל לטובה.. קחי את הילדה לרופא..התחילי את יומך עם חיוך.. הסתכלי על משפחתך האוהבת ומהם תשאבי כוחות מחודשים...הם זקוקים לך בריאה.. שמרי על עצמך.. יום מבורך ורפואה שלמה חיה.

החיוך לא נמחק../images/Emo13.gif

זה לפחות משהו טוב אצלי, משתדלת לחייך גם כשלא הכי קל...

בוקר - אור דניאל.. ../images/Emo42.gif

תבורך בבוקר מוצלח.. ועבודה נעימה .. אגב..איזה קפה אתה שותה????

אוטוטו יוצא כבר../images/Emo13.gif

קפה טורקי של עלית. 2 קפה אחד סוכר שיהיה לכולנו יום מוצלח

בוקר אור../images/Emo96.gif

רפואה שלמה לקטנטונת. שיהיה רק טוב,מוותר לך הפעם,כי היומולדת ממש קרובה? שיהיה לנו כוח. בוקר טוב כולם

בוקר טוב אנשים מקסימים../images/Emo24.gif

באתי תתחילי לעשות שינוי בחיים שלך תיראי שהכל יהיה לטובה המון בריאות לקטנה המתוקה..

תודה מלכה../images/Emo13.gif

יהיה טוב אנ'לא דואגת... חח אם תראו אותי עכשיו, מכינה חביתות לילדים ותוך כדי כותבת בפורום

חחחחחחח אם תראו אותי עכשיו...

יש אנשים שלא יודעים לקבל הרבה טוב בחיים... יותר מדי טוב מלחיץ אותם..

למעלה