בוקר טוב ומבורך לכל החבריה

בוקר טוב ומבורך לכל החבריה../images/Emo140.gif

איך אתם מרגישים לאחר הצום? איך עבר עליכם הצום? מי כבר בנה סוכה? איך ההכנות לקראת חג הסוכות? ומה אתם מתכננים לחג הסוכות? (טיול, ישיבה בבית וכו') <וואיי כמה שאלות
> שנה טובה, שנה נפלאה, שנה נהדרת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Vdrums

New member
הצום היה מעולה

עבר מהר והיה ממש כיף. לקראת הסוף בין הקפה של ארבע אחה"צ לבין סיום הצום וארוחת הערב כמעט נשברתי אבל למזלי ראיתי סרט בDVD וזה החזיק אותי.

../images/Emo6.gif גם לי היה מעולה../images/Emo8.gif

בין תפילת ערבית, לנעילה לא חשבתי על אוכל, רק לקראת הסוף חשבתי על העוגת תפוחים שהכנתי...אמממ...חבל"ז
אבל עברנו את זה, שתתקבלנה תפילותינו ברצון, אמן ואמן

tamarhp

New member
אווווו

סוף סוף - שנה ראשונה - שעבר לי בסדר, יחסית. לא התמוטטתי בביה"כ! תמיד היינו בונים את הסוכה מיד אחרי שבירת הצום (טוב, קצת אחרי) אבל השנה אבא שלי לא הרגיש כ"כ טוב אז נבנה אותה מתישהו השבוע, בע"ה. לו"ז: יום רביעי - כנראה בניית סוכה יום חמישי - יומולדת שלי! יום שישי - הכנות לחג שבת - בע"ה עם אחותי הגדולה והילדים שלה ראשון - אחיינים שלי עדיין אצלנו שני - יש איזה יום פעילות של ארגון "הצלה".. שלישי - מפגש לא רשמי של הפורום השני שלי מתישהו אני אמורה גם לנסוע לדודה שלי, ולראות סרט עם חברה. עדיין אין תאריכים ברורים...

מיקה2000

New member
תמר...

בס"ד מזל-טוב תמר!!!!!! יש לך אחיינים? איזה כיף לך.... אני גם רוצה.... הצום עבר עלי ממש בקלות, רק לקראת הסוף הייתי צמאה! ממש חימם את הלב לראות עשרות חילונים שבאו להתפלל בבית הכנסת.... אחרי סוכות יש לי מבחן על ספר יהושוע, אז יהיה לי הרבה מה לעשות בחופש.... וגם יש לי טיול...

tamarhp

New member
מיכל?

יש לי 7 אחיינים.. לא ידעת? ותודה על המזל"ט - נורית כתבה לי מזל"ט בפורום בנ"ע... צריכה עזרה ביהושע?

מתנדב

New member
אצלי הצום עבר ברוך השם בסדר גמור

לא הרגשתי כלל את הצום... והסוכה? עכשיו סיימתי לבנות אותה

tiptip4u

New member
לא צמתי, אבל היה כיף ../images/Emo13.gif

הייתי בכיפור אצל חברה ונורא דאגנו לא ללבוש ליד בתי הכנסת משו חשוף (האמת שיצא שלבשתי חצאית עד חארי הברכיים וכשעברנו ליד בית כנסת שמתי עלי חולצה ארוכה אז הייתי בסיידר) ולא להכין אוכל עם ריח. ראינו סרט ושיחקנו המוווןןן מונופול עם אח שלה והחבר החמוד שלו שהצליח לסדר את הקוביה ההונגרית. סוכה נבנה היום יותר מאוחר כשיהיה נעים. שלישי- טיול ליומיים עם השיכבה רביעי- אמרתי שהטיול ליומיים. חמישי- גשר בבצפר, ואח"צ יש לי נוא"ב מדצים שישי- תנועת נוער+ משינה בטלוויזיה/חברים (אולי נלך כולנו לבלות אצל ליאור בחוכמה) ראשון- יומולדת לשיר! שני- מסיבה לשיר לכבוד היומולדת! (אני מארגנת לה מסיבת הפתעה) שלישי- מפגש פורום ס"צ
ותנועת נוער רביעי- נראה, אולי לקרובי משפחה. (או לחבר/ה) חמישי- אולי עדיין לקרובי משפחה. (או לחבר/ה) שישי - אם אני אהיה אצל קרובי המשפחה, אני זזה משם לפני כניסת השבת כי אנילא רכוצה להתקע שם כל השבת, הם ילכו לביתכנסת, אניי אשתעמם בבית שלהם
לא כיף. ראשון- כלום. שני - בצפר

למעלה