בוקר טוב וחם

בוקר טוב וחם

כבר על הבוקר מתעוררים לחום ...והשבוע אומרים שיהיה חם מהשבוע הקודם .. ולח ....ורטוב.........אבל יש ים !!!אפשר לשחות!!! ראיתם את הערב אתמול שמדונה אירגנה לטובת מודעות לנזק של כדור הארץ שבני האדם גורמים? מפחיד. הלוואי שהמדינות יתעוררו ויתחילו לפעול מהר ככל שניתן על מנת למנוע המשך ההרס. ואנו כל אחד ינסה בחלקת האלוהים הקטנה שלו להיטב עם הסביבה .... שבוע מקסם לכולם .... והלואי שעם פחות לחות .................

מסר יומי -נגנב מקומונה אחרת

מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך משגיח על כל מעשייך בכל אשר תלכי מזכיר לך להאמין שעוד יבואו ימים טובים יותר מוצא למשאלותייך ולחלומותייך דרכים להתגשם נוסך בלבבך תקווה בהירה כשמש מעניק לך את עוז הרוח ואת שלוות הנפש בהדריכו אותך בדרך מי ייתן ותמיד תזכי לאהבה, לנוחם ולביטחון מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך נחלץ לעזרתך ותומך בך כאשר את מועדת אוחז בידיך ומוליך אותך בדרכים הקשות כל ימינו נמצאים חיינו בהשתנות מתמדת יש זמנים של צער ודמעות ויש רגעים של שמחה וצחוק מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך השומר לצדך לאורך הדרכים במסע הארוך מי ייתן והמרחקים יהיו רצופי שמחה ולא רצופי בדידות שהחיים יעניקו לך את היפות במתנות בן זוג לאהוב וחברים שאפשר לסמוך עליהם שתופיע למענך הקשת בענן אחרי כל סערה שאמונתך תחזק את תקוותיך ומשאלותיך יתגשמו מי ייתן ותמיד יעמוד המלאך לצדך המלאך השומר!

emmy5

New member
הים הרגוע ,תודה על המסר היומי ,נהדר../images/Emo24.gif

בוקר מבולבל של נסיכה עייפה

בוקר חדש וכבר חם בחוץ ,ואמרו לי שהים מלא בנופשים הילדים בחופש ולמצוא כסא פנוי בקניון זה משימה בלתי אפשרית אני מתחילה שבוע חדש נקיה אחרי מקלחת מריחה את עצמי ונהנת מהריח של הנקיון , והסבון של תה ירוק ואלוורה מרגיע את העור המיטה שלי הוחלפו מצעים , היא קוראת לי, בואי תנוחי בחיקי נעים אצלי אבל אני מתלבשת ונוסעת לי החוצה לחום הקיץ אין לכם מושג איזה כייף להיות אחרי הניתוח, אני שקטה יותר הדאגות חלפו ולוקחת המון אויר , עד לתור הבא בבית החולים קצת כואב לי אבל שקטה יותר , מקווה לשבוע עם המון חיוכים ומחר ישהופעה של האחיינית בסיום השנה של חוג הריקודים , ואני אהיה שם בעזרת השם לראות אותה מרחפת באויר האמת אני עייפה קצת , הלכתי לקחת טפסי 17 מקפות חולים נו סיבות לבקר את בית החולים יש לי בשפע לאחרונה וכל מיני דברים שלפעמים מתנגשים בתאריכים החליטו לעשות לי שיפוץ יסודי , לגרום לי להבריא בכל הערוצים צריך לחיות עם יומן צמוד , וצמוד לרופא ולפקידה בקוופת חולים אחרי שגמרתי עם הניירת שמתי בתיק הצמוד, ונסעתי לעיר לקנות אוכל אסור להרים כבד אז הנחתי את התיק למשמרת באחת החנויות והמשכתי קלילה הלאה לשאר הקניות , וקרה מה שלא צריך לקרות , ושחכתי את תיק עם הטלפון סלולרי, וכל המסמכים הרפואיים בחנות בטח הם משתגעים מהצלצול של הסלולרי , שנמצא בתיק מזלי שאני מכירה אותם והם מוקירים אותי , אולי יקפיצו את זה אלי לאחרונה הראש שלי מזייף בזכרון , עושה שטויות חופשי ביום ששי מהרתי לעזוב את בית החולים שחכתי שתי חבילות אנסולין במחלקה בה הייתי מאושפזת , נשארו במקרר התרופות של המחלקה היום בבוקר דודה שלי הלכה לאסוף את החבילות עבורי ותקח את זה אליה, תשמור במקרר שלה עד שנפגש השבוע הראש שלי מתחיל לזייף העומס לזכור את הדברים שצריך לעשות גורם לזכרון להמחק מהר מדיי, לא עוזר שרושמת ,אז שמה פתק על המקרר ועכשיו יש לי מקרר צבעוני מלא בפתקים על דברים שצריך לזכור וכל בוקר מתייצבת לבדוק מה אני מעוללת באותו היום .

נסכתי מאחלת לך המון כוחות

הרבה בריאות ,ושהשכחה הקלה תהיה בעיתינו היחידה שלך טלי

למעלה