בוקר טוב וחג שמח

litzuf

New member
בוקר טוב וחג שמח

ערב חג השבועות... אני עובדת בבוקר הילדים והבעל בבית, שוב עלי להשאיר אותם לבד איתו ולהתפלל שהכל יהיה כשורה , ללא מלחמות ועצבים מוזרים... הולכת לעבודה בלב כבד... אחר כך חוזרת לסיים ההכנות לארוחה.

ע ו פ ר ה

New member
בוקר נפלא וחג שמח../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

גם לי יש יום מלא פעילות ואורחים לארוחת ערב. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

אוסה

New member
חג שמח../images/Emo24.gif ו...ליט

למה שיהיו עצבים בבית?? ולמה את צריכנ ללכת לעבודה ולחשוב מה יהיה בבית כשהבעל שם?

litzuf

New member
כי כשיש עצביים הוא שובר דברים

פעם האחרונה, לפני שבוע וחצי החלדים רבו בניהם והוא לא הצליח להרגיע אותם והתעצבן ושבר פלורוסנט של מטבח, כסא פלסטיק וברז של המטבח. מלק מהתריסים. היום אחרי אזהרה שלי הכל היה רגוע

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo140.gifמירני, בוקר טוב

מה שלומך היום? איך עבר אתמול? שיהיה לך חג שמח, חג של מנוחה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

תודה עופרה יקרה .

עבר נורא קשה זכרונות בכי. אבל עכשיו אני יותר טוב תודה לך מאמי. ומאחלת לך ולכולן חג שבועות שמח אוהבת אותכן. ואותך עופרה תודה לכן ולך נשמה.מירני

חג שמח לכולם../images/Emo171.gif

קצת קשה עליי הכתיבה, עקב הדלקת ריאות, הגרון והסינוזיטיס הכל ביחד. אז רק מאחלת לכם חג שמח וכל טוב לכולם.

תודה לך צביה..........

מאחלת לך ימים רגועים יותר, לא להתרגש מכל דבר, כל אחד עובר משבר כלשהו בחייו אבל עלינו לקחת הכל בפרופוציה. חג שמח לך ולמשפחתך.

tutit1005

New member
חג שבועות שמח ולכולם ורחלייי../images/Emo172.gif

תרגישי טוב יקירה שלי המון בריאות..שמרי על עצמך ובכלל לכל הפורום המקסים הזה חג שמח תזהרו עם עוגות הגבינה...זה משמין אז..כל טוב לכולם ונפגש במוצאי החג..אוהבת תותית.

אוסה

New member
רחל../images/Emo124.gif ראשית החלמה מהירה

שנית קיבלנו היום את החבילה
תודההההההההה

תודה אוסה, ולבריאות........

אני שמחה, שיהנו הבנות, הבלרינות הקטנות, חחחחח. כל טוב וחג שמח.

אוסה

New member
רחל../images/Emo124.gif

אולי למרות שכתוב לי שגיאה בשליחת המסר קיבלת אותו??

למעלה