H haze73 New member 12/6/14 #17 אתה אשכרה תראה את המשחקים בשעות הקטנות של הלילה תוך ויתור על אחת ההופעות - אם לא ה... ?
י י ו א ב New member 12/6/14 #19 אני אשכרה אצפה בהמון משחקים. לא יודע אם את אלה של השעות הקטנות (אלא אם יהיה משהו שווה במיוחד), אבל הרבה אחרים. זה לא מתנגש עם אף הופעה שממש חשובה לי <ויסלחו לי הייזי, הפיקסיז וסאונדגארדן > גם ככה נשאר לי תקציב רק לניל יאנג ולקרטיב קרח
אני אשכרה אצפה בהמון משחקים. לא יודע אם את אלה של השעות הקטנות (אלא אם יהיה משהו שווה במיוחד), אבל הרבה אחרים. זה לא מתנגש עם אף הופעה שממש חשובה לי <ויסלחו לי הייזי, הפיקסיז וסאונדגארדן > גם ככה נשאר לי תקציב רק לניל יאנג ולקרטיב קרח
י י ו א ב New member 12/6/14 #27 אני אשכרה מתאר לעצמי שיהיה סבבה. רק שאני באמת לא כ"כ שולט ברפרטואר שלהם <אח"כ אני אעמיד את עצמי בפינה> את זה אני כן מכיר
אני אשכרה מתאר לעצמי שיהיה סבבה. רק שאני באמת לא כ"כ שולט ברפרטואר שלהם <אח"כ אני אעמיד את עצמי בפינה> את זה אני כן מכיר
ת תותית בשוקולד New member 12/6/14 #28 מנצל"שת אותך לבדיחתמונדיאל היא: "כמה אתה אוהב אותי מ-1 עד 10?" הוא: "מ-1 עד 10, כמה שאת רוצה, אבל מה-12 עד ה-30 יש מונדיאל, אז אל תבלבלי לי את המוח".
מנצל"שת אותך לבדיחתמונדיאל היא: "כמה אתה אוהב אותי מ-1 עד 10?" הוא: "מ-1 עד 10, כמה שאת רוצה, אבל מה-12 עד ה-30 יש מונדיאל, אז אל תבלבלי לי את המוח".