בוקר טוב ודיווח

אביטל +

New member
בוקר טוב ודיווח

כן כן, גם אני מדווחת וגם מקטרת
השבוע שמתי לב שהחולצות קצת יותר גדולות יש לי כמה בגדים בבית במידה קטנה, חולצה אחת שקיבלתי במתנה ומכנסים מלפני 10 שנים. אני אנסה אותם בערב סתם בשביל הקטע
אוכל - נמאס לי סופית מהאוכל שנותנים לנו בעבודה. בחדר אוכל (מסעדה בשירות עצמי) האוכל על הפנים בחודשים האחרונים הזמנתי סלט, אבל גם את זה הם מצליחים לפשל מדי פעם לפעמים דוחפים לנו פלפלים שביקשנו במפורש שלא יכניסו. שלשום קיבלתי סלט שנראה כאילו הירקות החתוכים היו במקרר לפחות יומיים. וביצה שנראתה בת חודש. באופן עקרוני אפשר ללכת ולהתלוננן ולדרוש סלט חדש. אבל כמה אפשר ? אז החלטתי שאני מביאה אוכל מהבית ככל האפשר. כמה ירקות לסלט ולחתוך אותם כשאני רוצה לאכול (גם ככה זה יותר בריא) ותוספת כלשהיא. זה לא קל כי זה דורש יותר לבשל אבל מה לא עושים בשביל הבריאות. ולפני שאתם שואלים, אין בסביבה הרבה אלטרנטיבות. אנחנו מנסים לעבוד על זה. ככה זה כשגרים באמצע שומקום יפהפה. ספורט - ממשיכה עם ההליכות הוספתי תרגילי כוח לרגליים אז עכשיו כל יומיים אני עושה כפיפות בטן, שכיבות סמיכה (אמיתיות, לא עם הברכיים על הרצפה, בזה אני מאוד גאה) ותרגילי כוח לרגליים עם משקולות. סה"כ כל התרגילים לוקחים לי משהו כמו 25. וכמובן יוגה פעם בשבוע. אבל זה כנראה ייגמר בסוף החודש. אני שוקלת לקנות קלטת כדי אולי לעשות בבית. נראה... לסיום, אני כנראה אוריד הילוך עם הפורום בימים הקרובים. אני נוסעת לחופשה בתחילת יולי ויש לי המון עבודה וחלק מהדברים חייבים להיסגר. אז לא להבהל אם אני נעלמת. אני אתעדכן בסופ"ש. שיהיה לכולכם יום נהדר.

שלגיה**

New member
היי אביטל

סוף סוף לקרוא דיווח שלך ואת כבר נעלמת ? המאסטר יודעת מזה? לגבי מקום העבודה שלך,אני לא יודעת כמה עובדים אוכלים שם אבל אם זו קבוצה לא גדולה אפשר לארגן את כולם עם מכתב להנהלה או למי שאחראי על המטבח בעניין שיפור מצב האוכל.אין שום סיבה שתביאי אוכל מהבית בזמן שמספקים לך אותו בעבודה. אני מכירה את העניין די מקרוב (הצבא) וגם אצל החבר שגם אצלו בעבודה נותנים סלט שהמינרלים והויטמינים שהיו בירקות שבו כבר מזמן הלכו לעולמם.. אבל כמו שאמרת על בריאות אסור להתפשר ולכן הכי טוב זה להביא ירקות מהבית או משהו אחר ואת ארוחת הירקות לאכול בבית. גאה בך על השכיבות סמיכה האמיתיות שאת עושה ! (מהמרינס כבר פנו אלייך?) הפעם האחרונה שעשיתי כאלה אמיתיות היתה בקורס קצינות וגם אז רימיתי קצת והורדתי את הברכיים ..
או ספרתי בזוגות..
זהו. אל תעלמי להרבה זמן

אביטל +

New member
שלגייה

בינתיים אני פה כי מעכבים אותי מדי פעם וקיבלתי אישור מהמאסטר
מה איתך ? למה את לא לומדת ? אה ??? בקשר לאוכל בעבודה - זה באמת בתהליך תזוזה והתארגנות האפשרויות למקורות אוכל אחרים הן די מוגבלות אז נחכה ונראה מה קורה יש לי היום שיחה עם הבוס בקשר למשהו אחר ואני אעלה את זה שם אנחנו חברה קטנה, אין צורך במשהו רשמי כמו מכתב עוד לא פנו אלי מהמרינס, אבל בעלי טוען שעוד מעט אני עוברת אותו בנושא הזה. שזה לא אומר הרבה, כי הוא לא ממש עובד על שרירי הידיים. אבל זה תמיד טוב לדעת

אלי ו.

New member
כל הכבוד על שכיבות הסמיכה

הן עובדות על שריר החזה+יד אחורית (תלת ראשי)+כתף קדמית מה יהיה? גם אני יוצא בשבוע הבא לחודש וכמעט לא אהיה כאן. (אם אכנס, זה יהיה בלועזית)

שלגיה**

New member
אלי

מה זה אם אכנס בטח שתכנס..מה לא תבוא לגרות אותנו מחו"ל ולהגיד שלום? לאן אתה נוסע? לכמה זמן?

אלי ו.

New member
הנסיעה

תהיה לכמעט חודש לארה"ב היציאה ביום ד´ הבא. אני מקוה שאוכל להכנס, אם לא בשמי אז אולי תחת שם אחר באנגלית. (שם המשתמש הנוכחי שלי הוא בעברית)

שלגיה**

New member
לאן בארה"ב ?

יש לי דודה בלוס-אנג´לס? איזה כיף לך... בקרוב אצלי...חייבת חופשה.ומיד.

אלי ו.

New member
סט. לואיס וניו יורק

אני אזרוק את המשפחה אצל חמי וחמותי בסיינט לואיס, ואטוס לניו יורק לעבוד. את סוף השבוע האחרון אבלה שוב בסיינט לואיס ומשם לארץ.

אביטל +

New member
וואי, איזה רעיון נתת לי

3 הימים הראשונים של החופשה שלנו הם בצרפת לבן זוגי יש שם ועידה ואני צריכה משהו להעסיק את עצמי אולי אני אוכל למצוא איזה אינטרנט קפה ולהתנחל שם כמה שעות בכל יום

שלגיה**

New member
אם את בפאריז אז יש שם מקום שאני

גלשתי משם....אבל למה לגלוש כשיש מה לעשות חוץ מזה...אלא אם כן את לא אוהבת מוזיאונים... למה לי אין בן זוג שיש לו ועידה באיזה מקום ושאני אוכל להיות לבד ולהסתובב לבד..אי כל כך אוהבת ללכת לבד למקומות זרים..

אביטל +

New member
לא פאריז

העיר הגדולה הקרובה היא ממש ליד - Fontainbleu הבעיה היא שאני לא יודעת צרפתית ושמעתי המון דברים על צרפת והיחס שם לכל מי שאינו דובר צרפתית. אני גם אוהבת להסתובב במקומות זרים וגם מוזיאונים.

שלגיה**

New member
למה אני לא לומדת ?

כי אני צריכה מישהו עם פטיש 5 ק"ג שיעמוד מעל ראשי ויכריח אותי ללמוד. מזל שאני במקום עבודה שמאפשר לי ללמוד ולעשות מה שאני רוצה (לגלוש) ובסוף עוד לקבל על זה כסף... בהצלחה עם הבוס..

שלגיה,בקשר לגרנולה. (חשבת ששכחתי)../images/Emo36.gif

חשבת?? אז עייפתי אתמול את רגליי העדינות והלכתי לסופר .. (את רואה מה אני מוכנה לעשות בשבילך
). בקיצור שלגיה, הייתי בשופרסל שם ראיתי את הגרנולה הזה לאחרונה. יוק. לא היה כלום. רק גרנולה ירושלים וכו´. הלוך ושוב בדקתי כמה פעמים ולא היה. בכל אופן נזכרתי תוך כדי חיפוש שהיא קרויה: מיזלי או משהו כזה. בכל אופן היא תוצרת חוץ ממה שזכור לי (אולי גרמניה). אם אין את זה בשופרסל (שזו נחשבת לרשת שיש בה את המיטב), אז איפה עוד אפשר לבדוק? בקניות הקרובות בקלאב מרקט אני גם אבדוק.
מדליה שלך.

firte

New member
אני אוכלת את הגרנולה הזאת...

אנחנו קונים בקלאבמרקט.

היי אביטל שמש|

אמרתי לך כבר, שאת כזו גזעית בשקט בשקט גומעת את הדרך שכבר התחלתי לקבל את זה כמובן מאליו, הצילו, "חטאתי"!!!
עכשו נתת לי סיבה לומר לך שאת עושה את הלא יאומן, ואפילו "לבד"! כלומר, את איתנו אבל כל כך לא מבקשת דבר או מילה למען עצמך. אשת החלטות וביצועים את!!! לא מתרגשת, מחקת את כל מילות "הסרק" וקבעת את מקומך בין המילות הנכונות: שעבודה איטית ומתמדת, מבלי לתת את הדעת לשום דבר אחר תביא את התגמול הנפלא! להתגבר על עצמנו אנו - דורש התעלות ושיא גיוס היכולות שאפשר כדי לעמוד במבחנים שבדרך. לא ראיתי איכרה חרוצה ממך אביטל!! ככה גם הקציר יהיה - ובגדול!!! מעריכה ומוקירה אותך מאוד, דליה.

אביטל +

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זהו, קיבלתי ממך מספיק מחמאות לחודש שלום...

ס ו ז א ן

New member
אביטל טוב לקרוא פעם ב.. דיווח ממך

אני ממש אחכה שתחזרי כי מי עוד יגיב לי על הדיווחים ויעודד? מתי את חוזרת?

אביטל +

New member
תודה סוזאן

מסתבר שלא נפטרתם ממני כל כך מהר העבודה היא on/off כרגע

אלוניס

New member
שיהיה בכיף חמודה../images/Emo98.gif

מה שמגיע מגיע. את נשמעת ממש קרבית עם כל הספורט הזה. אני עדיין לא הוספתי את תרגילי הכוח. אולי אני אעשה הפתעה לאלי כשהוא יחזור ואגיד שסוף סוף ניסיתי את התרגילים שלו. תהני מהנסיעה ואכן כשלחוץ צריך לוותר גם על דברים חשובים כמו הפורום. גם לי קשה להיכנס אז אני מצליחה קצת לקרוא וזהו. שיהיה לך רק אחלה

למעלה