בוקר טוב ודיווח
כן כן, גם אני מדווחת וגם מקטרת
השבוע שמתי לב שהחולצות קצת יותר גדולות יש לי כמה בגדים בבית במידה קטנה, חולצה אחת שקיבלתי במתנה ומכנסים מלפני 10 שנים. אני אנסה אותם בערב סתם בשביל הקטע
אוכל - נמאס לי סופית מהאוכל שנותנים לנו בעבודה. בחדר אוכל (מסעדה בשירות עצמי) האוכל על הפנים בחודשים האחרונים הזמנתי סלט, אבל גם את זה הם מצליחים לפשל מדי פעם לפעמים דוחפים לנו פלפלים שביקשנו במפורש שלא יכניסו. שלשום קיבלתי סלט שנראה כאילו הירקות החתוכים היו במקרר לפחות יומיים. וביצה שנראתה בת חודש. באופן עקרוני אפשר ללכת ולהתלוננן ולדרוש סלט חדש. אבל כמה אפשר ? אז החלטתי שאני מביאה אוכל מהבית ככל האפשר. כמה ירקות לסלט ולחתוך אותם כשאני רוצה לאכול (גם ככה זה יותר בריא) ותוספת כלשהיא. זה לא קל כי זה דורש יותר לבשל אבל מה לא עושים בשביל הבריאות. ולפני שאתם שואלים, אין בסביבה הרבה אלטרנטיבות. אנחנו מנסים לעבוד על זה. ככה זה כשגרים באמצע שומקום יפהפה. ספורט - ממשיכה עם ההליכות הוספתי תרגילי כוח לרגליים אז עכשיו כל יומיים אני עושה כפיפות בטן, שכיבות סמיכה (אמיתיות, לא עם הברכיים על הרצפה, בזה אני מאוד גאה) ותרגילי כוח לרגליים עם משקולות. סה"כ כל התרגילים לוקחים לי משהו כמו 25. וכמובן יוגה פעם בשבוע. אבל זה כנראה ייגמר בסוף החודש. אני שוקלת לקנות קלטת כדי אולי לעשות בבית. נראה... לסיום, אני כנראה אוריד הילוך עם הפורום בימים הקרובים. אני נוסעת לחופשה בתחילת יולי ויש לי המון עבודה וחלק מהדברים חייבים להיסגר. אז לא להבהל אם אני נעלמת. אני אתעדכן בסופ"ש. שיהיה לכולכם יום נהדר.
כן כן, גם אני מדווחת וגם מקטרת