בוקר טוב וגשום

shooki11o

New member
בוקר טוב וגשום

היי לכולם בוקר אור לכם... כן גם אני התעוררתי מוקדם היום. המרצים האלה לא שמעו על השם ושבתו עד לפני שבוע... מה עובר עליהם היו דוחים קצת את השביתה והינו היום נשארים בבית מתחת לשמיכה עם
ביד ולמי שיש עם הן/בת זוג בקיצור אני מקווה שהגשם הזה רק ימשיך כידי שהשנה לפחות מהגשם לא נתאכזב המשך שבוע נעים וטוב יותר לכולם

haidy

New member
והתחיל מוקדם מידי ורטוב...

אוקיי בנוסף לדיכאון של יציאה מהחום המענג של הפוך, גרירה מייגעת עד המקלחת וכול זאת ב6:30 בבוקר תוסיף קורת ידיד שנשאר לישון ובעקבות שיחה עד השעות הקטנות של הלילה אני מתחילה להרהר האם עשיתי את ההחלטות הנכונות השבוע וריצה מטורפת מהאוטו עד הקורס בגשם שהרטיב חלקי גוף ששכחת שקיימים... אין כמו להתחיל יום\שבוע עם "חיוך" על הפנים...

shooki11o

New member
תראי את הצד החיובי

ניזכרת בעוד כמה איברים בגופך שאולי יכולים להועיל כעת וחוצ´מזה החיוך תלוי מאיזה צד מסתכלים למשל אם תחשב לרגע יש המון ילדים שרבים עם אמא כידי לצאת לשחק ולהירטב בגשם

haidy

New member
תוספת ליום המגעיל

כעקרון אתה צודק אבל אני כבר לא ילדה וממש שונאת להרטב חוץ מזה הם גם משחקים בחול, בבובות,ובכול מיני משחקים מוזרים שיש עכשיו ואנחנו לא! דרך אגב היום הסתיים בכך שהגעתי הביתה אחרי הלימודים (שוב רטובה כי הייתי חייבת להגיע לאוטו והתחיל גשם) וידיד מהלימודים מתקשר להודיע לי ששכחתי את המעיל והקלסר בקורס כול כך דבילי מצידי!!! בכול אופן בשעה 1:00 היום הסתיים והתחיל הרבה יותר חיובי היום!!!

shooki11o

New member
ושוב הצד החיובי

יש לך ידיד שדאג להגיד לך ששכחת את הקלסר והמעיל ובטח גם שמר לך את הציוד מה אם לא היית יוגעת והיית מתחילה לחפש ולחפש ולהשתגע "איפה לעזאזל הקלסר הזה" כמה טוב שיש חברים

איזה יופי זה לראות את החיובי.....

שבדברים!!
שוקי - כל הכבוד לך!!! העלית חיוך על שפתיי
נ.ב. גם אני מצליחה בדרך כלל - ואז אני ממש גאה בעצמי

shooki11o

New member
טדי היקר

כן יש גשם וזה אפילו מצויין ממש לא היתלוננתי על הגשם עצמו התלוננתי על המרצים הלא חביבים שאיכזבו בכך שקימו את שביתתם בתקופה שימשית במידת מה ולא בתקופה גשומה כמו היום אני שמח שיש גשם אבלא ני עוד יותר שמח שאני בבית בזמן הגשם... המשך חורף גשום וטוב לכולונו

*rinat*

New member
בניגוד אליכם.....

אני לא אוהבת את החורף ובעקבות הנושא אני יכתוב לכם שירון קטן:תניח נשיקה על הכרית תשאיר את החורף על הקרקע אני מתעוררת לבד הכל שקט בחדר השינה גע בי עכשיו אני עוצמת את עיניי ונשאר על כנפי החלום. אני יתפוס מחסה בלב שלך אבל בחוץ או בפנים אני אסתובב במים כמו דמעה בכף היד שלך ימי הגשם קשים אני חולמת זאת בוודאי הייתה אהבה אבל עכשיו זה נגמר כמו זרימת המים כמו נשיבת הרוח הזכויות לא שמורות לי.. בסך הכל פירשתי את השיר מאנגלית לעברית.... מי שבא לו שיודיע לי אני יגיד לכם את שם השיר... המשך שבוע טוב....... ושלא נדע אכזבות

למעלה