בוקר טוב - השעה 05:20

בוקר טוב - השעה 05:20

אני עדיין בעבודה מתה ללכת הבייתה עוד מעט אני הולכת לישון לישון לישון מחר אני יעשה יום של מנוחה בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז את עכשיו בטח באמצע החלום ../images/Emo29.gif

איזה כיף לך שיש לך בעל שלוקח את הילדים בשבת. אצלנו זה אף פעם לא קורה, רק ההפך. אני לוקחת את הילדים ונותנת לו לעבוד.

../images/Emo42.gif זהו התעוררתי

הגעתי בשבע בבוקר הבייתה הורדתי את הכלב נכנסתי למיטה ועכשיו קמתי החבר'ה שלי נסעו לטיול ג'יפים ולי יש יום שיפוצים (שעווה, שפם, גבות וכו') (מקווה שהגברים של הפורום לא יפתחו את ההודעה שלי) אני חייבת להודות כאן לבעל המקסים שלי הוא אתמול הכין להם ארוחת ערב הם ראו יחד גמר פספוסים עשו את כל הכלים הכל במקום, כולל בגדים וצעצועים הוא הכין להם ג'חנונים וממתקים וסלטים ונסע איתם לטיול לפעמים אני מוקסמת ממנו והוא כל כך מדהים אבל לפעמים עושה שטויות שאני שוכחת את הרגעים היפים מודה לו ולכולכם הולכת להתחיל שיפוץ יומי באדי

ואני עדין סוחבת את השאריות של

המחלה ואין לי כח לזוז. עכשיו הבעל נותן להם לאכול ואני כאן.

את חייבת לטפל בעצמך כדי להתחזק

אולי לנסות משהו טבעי איזה חיזוק כי את חלשה כבר הרבה זמן אולי משהו על בסיס צמחים או פרחי באך (לא שאני מבינה גדולה) תרגישי טוב אני פה בשבילך באדי

לא מאמינה בזה וכשבכל זאת ניסיתי

חוץ מחור בכיס זה לא עזר. אולי אאלץ להישאר גם מחר בבית כדי לא להיגמר בלחץ של היומיום.

ענתי 10

New member
נו, נחת כבר? ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שבת שלום
ושבוע טוב!!

בטח !!!!!!!!!!

נחתי אח"כ טיפלתי בעצמי סידרתי ציפורניים צבעתי שיער אח"כ הלכנו לחברים לעשות על האש הילדים עכשיו הלכו לישון ואני הולכת להתפנן עם בעלי במיטה דרך אגב, מה שלום חמך? מקווה שמשתפר באדי

ענתי 10

New member
איזה כיף לך!

ועליי עבר אחת השבתות המשעממים והקשים. כמעט לא יצאנו מהבית (חוץ מבילוי ב"טיב טעם" בבוקר). הילדים השתוללו כל היום ועלו לי על העצבים ואין לי כבר כוח ורק לחשוב על להתחיל שבוע חדש ומייגע עושה לי צמרמורת וסחרחורת. והילדים שלי עוד מאוד רחוקים מללכת לישון (הגדול בדר"כ הולך לישון בסביבות 9, והקטן ב 10 - 10 וחצי) ככה שאני לא יכולה לחשוב אפילו על איזה שהוא זמן בשבילי או בשביל בעלי, ומחכה לי עוד קיפול של 5 מכונות כביסה. ואני כבר לא מדברת על זה שאתמול ניקיתי את כל הבית והיום הוא נראה כאילו כל חיות הג'ונגל ברחו בדיוק דרך הדירה שלי
ועכשיו לחדשות טובות יותר - חמי טפו טפו טפו
טוב יותר. ביום שישי (אתמול) עשו לו ניתוח (לב פתוח), והיום ניתקו לו את המכשיר שמסדיר את פעילות הלב (משאבה? לא יודעת בדיוק איך זה נקרא). הוא באמת יצא מזה בנס, כמו שאחד הרופאים אמר הוא היה "עם כרטיס לכיוון אחד", אבל טפו טפו טפו (חמסה שום בצל
) מקווים שהכל יסתדר!

למעלה