בוקר טוב הארנב

עליזה 63

New member
בוקר טוב הארנב

התזה של הארנב יום קיץ אחד ישב לו ארנב ביער מחוץ למאורה שלו, והחל להקליד במכונת הכתיבה שלו, לפתע פגש אותו שועל... השועל: "מה אתה כותב?" הארנב: "אני כותב את התזה שלי... במסגרת לימודי הדוקטורט שלי" השועל: "הממ..., ועל מה התזה שלך..." הארנב: "הו... התזה שלי היא... איך ארנבים טורפים שועלים...." השועל: "זה מגוחך, כל שוטה יודע שארנבים לא טורפים שועלים" הארנב: "בטח שהם יכולים, ואני יכול להוכיח את זה, בוא איתי ותראה..." נכנסו השניים למערה ומייד החלו נשמעים קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר מספר דקות יצא הארנב את המערה, ניגב את שאריות הדם מעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. לאחר מספר רגעים, מופיע הזאב, רואה את הארנב עסוק מאוד בכתיבה נמרצת הזאב: "מה אתה כותב בכזאת נמרצות ?" הארנב: "אני כותב את התזה שלי, איך ארנבים טורפים זאבים" הזאב מייד פרץ בצחוק גדול הזאב: "אתה לא מצפה שאני יאמין לזיבולי שכל שלך..., נכון?" הארנב: "אין בעיה... אתה רוצה לראות איך...?" נכנסו השניים למערה ומייד החלו נשמעים קולות מאבק וריסוק עצמות. לאחר מספר דקות יצא הארנב את המערה, ניגב את שאריות הדם מעל שפמו והתיישב להמשיך בכתיבתו. בנתיים בתוך המערה, בצד אחד הייתה ערמה של עצמות שועל בצד אחר הייתה ערימה של עצמות של זאב ובמרכז המערה ישב לו המנחה של הארנב... אריה ענק, שבע ומרוצה מוסר השכל 1. לא משנה הנושא שאתה בוחר לתזה שלך 2. לא משנים הנתונים שאתה אוסף ומשתמש בהם 3. מה שחשוב באמת, זה לא מה היא התזה, אלא, חשוב מי המנחה שלך

טוב מאוד

מה שנקרא, מי שכותב את הפרוטוקול הוא שמחליט על תוצאת הישיבה-בהקבלה. על יועצים. מכונית נעצרה ליד רועה שרעה את צאנו. פתח האיש את חלון המכונית ושאל את הרועה:" אם אדע כמה כבשים בעדר אוכל לקחת אחד?" "כן" ענה הרועה. "ובכן יש לך 364 כבשים בעדר" הרים ראשו הרועה והנהן לחיוב "אוקי צדקת, קח לך אחד" יצא האיש מהמכונית ובחר לו. לפני שנסע שאל הרועה את האיש:" אם אנחש מקצועך תחזיר את מה שלקחת?" "בהחלט " אמר האיש. "ובכן אתה יועץ"קבע הרועה. התפלא האיש ושאל איך ידעת?? ענה הרועה:,ראשית לא אמרת שלום, שנית מכרת לי ידע שכבר היה לי ודבר שלישי לקחת כלב במקום כבש"

על אריות ושפנים

יום אחד ישב השפן בפתח המאורה, פצירה בידיו והוא מלטש ציפורניו ביוהרה. עבר במקום שועל ושאל "שפן, שפן, מה אתה עושה?" "אתה לא רואה, אני עושה מניקיור והןלך לדפוק את הלביאה" ענה השפן. עשה השועל תנועה של "מצ'גע" והמשיך לדרכו. עבר הזאב ושאל, שפן מה אתה עושה? "אתה לא רואה??? אני עושה מניקיור והולך לדפוק את הלביאה". כך כמעט כל אותו יום. השמועה הגיע אל האריה. ניגש האריה אצל השפן , ראה אותו עומד שם עם הפצירה ושאל בטון מתחכם: "שפההן, מה אתה עושה?" הביט בו השפן בזלזול וענה"אתה לא רואה, אני עושה מניקיור ומדבר שטויות" יום טוב.

../images/Emo6.gif וואלה אחלה יום לנו../images/Emo6.gif

צוחקתתתתתתת ככה עלבוקר
כן, אני לונורמלית - כרגע התעוררתי
אחרי לילה ארוך ארוך ארוך ארוך...........
אחלה יום לנו

עליזה 63

New member
מודעות יומית

יום שני, 30 באוקטובר 2006 למה אנחנו מחמירים כל כך עם עצמנו כשאנחנו נופלים? אדם רוחני באמת ממשיך לנסות אפילו כשהכל נראה אבוד. כשאנחנו עוברים שנוי, אל לנו לפחד מנפילה. למעשה אנחנו מגלים יותר אור, עבורנו ולעולם, כשאנחנו נופלים וקמים שוב. האם אתם יכולים לחשוב על זמן בחייכם בו התגלה אור עצום כתוצאה מהנפילה שלכם?

עליזה 63

New member
מודעות יומית

לכל אישה רצוי שיהיה/תהיה...וכל אישה רצוי שתדע... לכל אישה רצוי שתהיה אהבה אחת ישנה שהיא יכולה לדמיין שהיא חוזרת אליה ואשר מזכירה לה איזו כברת דרך ארוכה היא עשתה.. לכל אישה רצוי שיהיה מספיק כסף לרשותה כדי לעזוב את הדירה ולשכור מקום לעצמה אפילו אם מעולם לא רצתה או צריכה היתה... לכל אישה רצוי שיהיה משהו מושלם ללבוש כאשר המעסיק שלה או גבר חלומותיה מבקש להפגש אתה תוך שעה... לכל אישה רצוי שיהיו נעורים שהיא מרגישה בנוח להשאיר מאחוריה... לכל אישה רצוי שיהיה עבר עסיסי מספיק שהיא מצפה לשוב ולספרו כאשר תזדקן... לכל אישה רצוי שתהיה מערכת מברגים מקדחה נטענת וחזיית תחרה שחורה... לכל אישה רצוי שיהיה חבר אחד שתמיד גורם לה לצחוק ואחד המרשה לה לבכות... לכל אישה רצוי שיהיה פריט ריהוט אחד שלא היה שיך קודם לאף אחד מבני משפחתה... לכל אישה רצוי שיהיה 8צלחות סט תואמות, כוסיות יין על רגל ומרשם לארוחה שיגרמו לאורחיה להרגיש מכובדים... לכל אישה רצוי שתהיה הרגשת שליטה בגורלה/עתידה ... כ ל אשה רצוי שתדע כיצד להתאהב מבלי לאבד את עצמה... כל אשה רצוי שתדע כיצד להתפטר מעבודה, להפסיק קשר עם אוהב, להתעמת עם חבר מבלי להרוס את החברות ואיך להחליף צמיג... כ ל אשה רצוי שתדע מתי להתאמץ יותר ומתי פשוט ללכת... כ ל אשה רצוי שתדע שהיא אינה יכולה לשנות את רוחב הירכיים שלה או את טבע הוריה... כ ל אשה רצוי שתדע שילדותה אולי לא היתה מושלמת אבל היא כבר עברה... כל אשה רצוי שתדע מה היא תעשה או לא תעשה עבור אהבה או יותר... כ ל אשה רצוי שתדע איך לחיות לבד אפילו אם זה לא מוצא חן בעיניה... כ ל אשה רצוי שתדע במי היא יכולה לבטוח ובמי לא ומדוע היא אינה צריכה לקחת זאת באופן אישי... כל אשה רצוי שתדע לאן ללכת שזה יהיה המטבח של החברה הכי טובה שלה או פנסיון מקסים ביער כשנפשה צריכה נחמה... כ ל אשה רצוי שתדע מה היא מסוגלת ולא מסוגלת להשיג ביום , חודש , או שנה... שלחי זאת ל 3 נשים ויהיה לך מזל טוב ליום שלם שלחי זאת ל 6 נשים ויהיה לך מזל טוב לכל השנה מה שלא יהיה דעי שמי ששלחה לך את זה באמת אוהבת אותך וחושבת עליך והיא רק מאחלת לך כל טוב בחייך

למעלה