בוקר טוב!! בעיה ב phortoshop חבר´ה האם מישהו יודע אם 6 photoshop תומך בעברית??
S sfl22 New member 24/4/02 #1 בוקר טוב!! בעיה ב phortoshop חבר´ה האם מישהו יודע אם 6 photoshop תומך בעברית??
U uri_a New member 24/4/02 #2 די!!! פרנציפ אני לא עונה!!!!!! ../images/Emo13.gif תסתכלו בכל עמוד בפורום שאלו את השאלה איזה 5 פעמים די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
די!!! פרנציפ אני לא עונה!!!!!! ../images/Emo13.gif תסתכלו בכל עמוד בפורום שאלו את השאלה איזה 5 פעמים די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
S sfl22 New member 24/4/02 #4 סליחה.... לא התכוונתי.. לא היה לי זמן לבדוק ...אז מצטערת אןם הרגזתי מישהו ..:0))) תודה ויום טוב!!!
U uri_a New member 24/4/02 #7 לא הרגזת.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif זה פשוט כבר מצחיק...... בכל יום שואלים את אותה שאלה איזה 6 פעמים. ושוב התשובה - רק פוטושופ 6 בגרסת ME תומכת בעברית, ולכן ישנם אנשים שעושים בה לוגויים בעברית....
לא הרגזת.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif זה פשוט כבר מצחיק...... בכל יום שואלים את אותה שאלה איזה 6 פעמים. ושוב התשובה - רק פוטושופ 6 בגרסת ME תומכת בעברית, ולכן ישנם אנשים שעושים בה לוגויים בעברית....
Y yossi_maoz New member 25/4/02 #10 אם היה FAQ בצורה בולטת בראש הפורום, אנשים היו חוזרים פחות על השאלות...
S sfl22 New member 24/4/02 #6 בטוח שגירסא 6 לא תומכת בעברית? יש לי מספר משתמשים שטוענים שחלקם מצליחים לעשות לוגויים בעברית....
Y yanivfel New member 24/4/02 #9 יש מספר דרכים לעקוף בעיה זו, אך -> -> מרביתן אינן נוחות לשימוש, לעומת השימוש הקל והנוח ב- Photoshop ME.
יש מספר דרכים לעקוף בעיה זו, אך -> -> מרביתן אינן נוחות לשימוש, לעומת השימוש הקל והנוח ב- Photoshop ME.