בוקר-טוב בנות

ORITI61

New member
זה לא ההריון הראשון שלי

יש לי ילד בן 3 וחצי, עברתי עוד הריון שבשבוע 40 העובר נחנק ולצערי מת ועכשיו אני מחכה ומצפה... והיא לא הייתה פה בשום הריון, איבדתי את אמי בגיל 17

ORITI61

New member
בוקר-טוב בנות

הרבה זמן שלא כתבתי, לפעמים יש לי תקופות שאני מנסה פחות לחשוב ולנסות לכאוב פחות (כמובן שזה לא ממש מצליח). בטח חלקכן זוכרות שאני בהריון והוא מתקדם לאט אבל לפחות הכל בסדר הפעם!!!! אני כותבת לכן כי יש דברים שרק אתן תבינו... שלשום היינו בבר-מצווה של המשפחה ויצאנו בבוקר 2 אוטובוסים מלאים לכותל ואח"כ לארוחת-צהריים. כולם התמקמו באוטובוס ופתאום שמתי לב שכולם יושבים זוגות ורק אבי יושב לבד, כאב לי והתחלנו את הדרך, כולם שרו ביחד וגם אבי וכשהסתובבתי לראות אותו ראיתי שהוא ממש חנוק מדמעות. הוא לא ממש בכה אבל ראיתי בעיניו את הכאב. אתן בטוח מכירות את ההרגשה, כל מה שרציתי זה לחבק אותו ולפרוץ איתו בבכי (כמובן שלא עשיתי זאת-זה לא היה מתאים) התעלמתי, אח"כ זה עבר לו מבחוץ אבל אני בטוחה שבפנים הוא כאב בשקט. וכמובן שהטיול כבר היה מבאס והיה לי ממש עצוב וההריון הזה גורם לי להיות יותר רגישה. איזה עצוב, איזה עולם אכזר, במקום שהיא תהיה איתנו ותשמח.... היום שמעתי שיר ברדיו-שיר ישן אבל הוא גרם לי להתחיל את הבוקר בדמעות. שיר עצוב/אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן בלילה שוב קם מחלום עלייך חלמתי שאת בחיים עדיין רציתי להגיד לך שבכל מקום את איתי בלבי לא הספקתי לומר לך שלום שירי לי שיר עצוב רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך תודה שנתת לי להיות מה שבא לי ואיך לפעמים את ראית איך כואב לי רציתי להגיד לך..... בטוחה שתהנו במפגש, כמובן שאני תמיד מתכננת לבוא ומקבלת רגליים קרות, אולי בפעם הבאה. אורית

אשבל1

New member
היי אוריתי

קראתי את הודעה שלך ויש דמעות בעיני, זה באמת עצוב ועם זה אנחנו וגם אביך צריכים להתמודד וזה לא קל בכלל. זה ממש מזכיר לי את תחושתי עם משפחות בחגים או באירועים כמו חתונות, אצל מי שזו נקודה רגישה זה בהחלט קשה. השיר כשמו כן הוא שיר עצוב, גם אני תמיד מתרגשת מאוד כששומעת אותו, מאחלת לך המשך הריון נעים וכמי שמתכננת מחר לבוא למפגש לראשונה, מקווה שתהיי אמיצה ותבואי........

הי אוריתי.

אכן זה קורע לב לראות שמישהו שאנחנו אוהבים עצוב ...

למעלה