בוקר טוב בנות!!!

vered140870

New member
בוקר טוב בנות!!!

ושוב אני עם סיפורי הגלולות שלי. תזכורת למסע החיפוש שלי אחר הגלולה שתעזור לי להגיע לרצף המיוחל: 3 חודשי פמינט לא עזרו, 3חודשי יסמין לא עזרו, קיבלתי חודש "בלרה" והשבוע הפסקתי כי כבר לא עמדתי במיגרנות הבילתי פוסקות שהיא עשתה לי!!! כעת אני לא יודעת מה לעשות- הרופא שלי מדבר על מדבקות או טבעת עם הרכב הורמונלי. אבל לי זה נראה לא נורמלי להחליף במשך חצי שנה יותר משלושה סוגי גלולות... האמת- בא לי לעשות פשוט הפסקה, לא יודעת, אולי זה מה שהגוף שלי דורש? כמה נזק כבר יכול להגרם? האם הנזק שההחלפה כה תכופה של גלולות אינו גדול יותר? בנות- מה עושים ????

מישמש33

New member
אל תפסיקי

אני כל כך מבינה את התסכול ואת המיגרנות שלא מפסיקות, אבל יחד עם זאת הנזק של להפסיק יכול להיות הרבה יותר גרוע, מנסיוני. הפסקתי בסה"כ לחודשיים ע"מ לנסות טיפול אלטרנטיבי והנזק שזה גרם מוביל אותי חודש הבא לניתוח, אז אולי בפוקס במקרה שלי זה יצא כך, אבל אני בטוחה שמי שסובלת מאנדו, חשוב ביותר שתשמור על רמת הורמונים קבועה ולא תגרום לתנודות גדולות מדי אם בכלל. אם בכל זאת את מתעקשת תעשי את זה בתיאום עם רופא ועם מעקב צמוד. אני גם ממליצה להמשיך לנסות גלולות אולי ותיקות יותר כמו המינולוט שאצלי בכל אופן הפסיקה את המיגרנות הנוראיות.

למעלה