בוקר טוב בנות...

ORITI61

New member
בוקר טוב בנות...

מה שלומכן??? כמו שכתבתי שבוע שעבר-גיליתי שאני בהריון והבחילות..............אוף הבחילות הורגות אותי!!! בהריון הראשון הייתי מקיאה את נשמתי שלושה חודשים ראשונים אז עכשיו אני קצת מתנחמת בזה שאני לא מקיאה אבל זה משגע ל הזמן רע לי ואני עם פרצוף חמוץ יותר מלימון, מתה שזה כבר יעבור.... בינתיים אני צמודה לסודה שמצליחה קצת להקל עליי..... עוד שבועיים יש לי אולטרה סאונד ע"מ לבדוק שיש דופק ואני קצת חוששת כי כמו שאתן זוכרות בהריון השני שלי בשבוע 40 הוא נחנק מחבל הטבור ולא היה דופק! אז כל מה שקשור בדופק קצת מלחיץ, אני מקווה שיהיה בסדר. טוב, שיגעתי אתכן קצת לא?! יום נפלא לכוווווווווווווולם

מאחלת לך מכל הלב

הריון ארוך.. משעמם.. עגול וקל ובעזרת השם להגיע הביתה בידיים מלאות.. בנוגע לבחילות - אני בעד (יודעת שזה קשה הקאתי 5 חודשים ואפילו הזדקקתי לאינפוזיה כמה פעמים )אבל הרופא שלי אמר שמצידו שאני אקיא כל ההריון - זה מראה על הריון תקין... המון מזל טוב ושיהיה רק טוב

ליעד34

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

קצת עצות שאולי יעזור לבחילות.... קרטיבים, תה ג'ינג'ר, סוכריות ג'ינג'ר.. להשתדל לאכול על אף הבחילות כי בטן ריקה גם גורמת לבחילות (חומציות של הקיבה).. להשתדל לאכול שילוב של פחממה מורכבת (לחם מלא, קרקר) עם משהו מתוק (דבש, ריבה) מרק עוף - בעל תכונות ריפוי! לשתותו כמה שיותר כדי שלא תתייבשי (יש קשר בין התייבשות והתכווצויות) בהצלחה לך חמודה, אין ספק שהבחילות מעידות על "הריון חי", אם זה מנחם במשהו. התופעות ילכו ויפחתו משבוע לשבוע. אם את זקוקה לעוד משהו, אשמח לענות. עדי

צרות טובות ...

מזל טוב, אוריתי. מאחלת לך שהמשך ההריון יהיה "משעמם", ז"א קל ופשוט הפעם. מה עם קולה, לא עוזר לך?

ORITI61

New member
תודה לכולכן...

קולה עוזר קצת אבל אני מעדיפה את הסודה (פחות טעם לוואי)... יאללה שיעבוררררררררר

למעלה