בוקר טוב בנות

רוזנה

New member
בוקר טוב בנות

רציתי לשאול שאלת תם. רק בימים האחרונים התחלתי לכתוב כאן בפורום, ולנסות להתחבר לכאן. עד עכשיו נתקלתי רק בנשים שכותבות. מה זה אומר, שהנשים בפורום זוגיות והגברים בפורום סטוצים ואופנועים?

alophind

New member
מה ../images/Emo12.gif בפורום סטוצים אין נשים ?!

שיט , היתה לי הרגשה שחתולה26 היא בעצם נמר33

רוזנה

New member
המממ...

מעניין מה הייתה גישתך כשכתבת את התגובה שלך... בכל מקרה, אם היה איזשהו ניסיון לענות לי על השאלה, אזי שתגובתך לא ממש ענתה לי על השאלה... ובכל זאת, האם ניתן להתמקד בפורום הזה, שנקרא "זוגיות"? האם רק אותנו, הנשים מעניין המושג / פורום הזה?

alophind

New member
התשובה היא חד משמעית כן.

הרי ידוע שכל הגברים אותו דבר , לא רגישים ומודעים וצרכים של בנות זוגיהן. הגברים נמצאים רק בפורום אופנועים/האבקות/סטוצים/כדורגל וכו'. פורום זוגיות הוא אך ורק לנשים רגישות אשר הטלויזיה תקועה בערוץ ויוה ולא רואה שום ערוץ אחר (מלבד ויוה פלטינה בסופי שבוע...) הממ.. רגע... מה אני עושה פה אם כך ???
נו באמת , השאלה הזו מגוחכת לדעתי. מה את חושבת ?! שבאמת לא מעניין אותנו זוגיות ? אולי פשוט יש דברים שקצת יותר מעניינים ??? אם הייתי מוגבל ל 2-3 פורומים בתפוז , לא הייתן רואות אותי פה... אבל מכיוון שאני לא מוגבל , אז הנני כאן.

../images/Emo24.gifיי רוזנה גם אני חדשה

באמת ששאלת שאלה לעניין- אבל אני חושבת שהגברים כפי שידוע לכולנו הרבה יותר "אדישים " וחושבים אחרת מאיתנו, ולכן לא תמצאי פה הרבה מהמין הגברי, ותיאלצי להיסתפק במין היפה

רוזנה

New member
להסתפק? חלילה מלזלזל!

אני בהחלט לומדת מכל מי שכותב כאן, והמין היפה הוא גם המין החכם
אני פשוט תוהה מהי מידת החשיבה / התפיסה של המין האחר למושג הזה ולחיים האלו. האם זהו רק עניין של הבעת דיעה אופרנטית (או חוסר הבעת דיעה...) או שהזוגיות נימדדת במשהו אחר על ידי המין האחר?! שאלות של נוגה ומאדים... עדיין תמוהות בעיניי

Miss פטל

New member
כבר דיברנו על זה בפורום../images/Emo26.gif

הוספתי קישור לתגובה שלי בנושא זה, כשדיברנו על זה בפעם שעברה.

אשת מים

New member
רוזנה

קודם כל ברוכה הבאה.שאלתך נשאלה בעבר בפורום וכבר התקבלו כל התגובות האפשריות. איני זוכרת מתי אבל הפורום די חדש ואפשר לדפדף אחורנית.חוץ מזה לשאלתך ,כן ,אנחנו הנשים כל הזמן רוצות ללמוד ולשפר .להאזין ולתת עצות . יותר תקשורתיות ועוד הרבה "יותרים".

כן... ולא... ../images/Emo8.gif

יש גברים אבל יש יותר נשים. ואם תבדקי בפורומים העוסקים בהורות תגלי את אותו המצב. אני חושבת שכן יש הבדל בסיסי בין גברים ונשים. וגם אם זה לא פוליטיקלי קורקט להגיד. נשים יותר אוהבות "לדבר על זה". נשים יותר מתקשרות רגשית. גברים יותר תאכלס. ועכשיו אלופינד יהרוג אותי

תרגיש חופשי מתוקייייייייייייייייייי

אחרי הכל, אנחנו רוצות לשמוע גם את המין השני.

alophind

New member
המין הראשון , אתן המין שני...

באמת , זה אפילו כתוב בתנ"ך

למעלה