בוקר טוב בנות תגידו, כבר קיבלתן תלושים / מתנה לחג מהעבודה?
פ פרח חצות New member 11/9/03 #4 כנ"ל מעניין אם יתנו לי משהו, יום לפני ראש השנה זה היום האחרון שלי כאן.
F foofoo77 New member 11/9/03 #5 בזמנו ... לפני 4 שנים עבדתי כמזכירה במשרד מגעיל ( ישבתי במטבח ) וביום האחרון שלי בעבודה שהיה יום לפני ליל הסדר קיבלתי 200 ש"ח מזומן מתנה לחג. אולי הם יהיו נחמדים אליך ותקבלי משהו . ואם לא המתנה שלך היא שעזבת את המקום המגעיל זה ....
בזמנו ... לפני 4 שנים עבדתי כמזכירה במשרד מגעיל ( ישבתי במטבח ) וביום האחרון שלי בעבודה שהיה יום לפני ליל הסדר קיבלתי 200 ש"ח מזומן מתנה לחג. אולי הם יהיו נחמדים אליך ותקבלי משהו . ואם לא המתנה שלך היא שעזבת את המקום המגעיל זה ....
E enicegirl New member 12/9/03 #6 אצלנו זה בדרך כלל יום או יומיים לפני החג וזה גם תלושים של בערך 200-250 ש"ח. ככה זה היום, אומרים תודה על מה שיש..
אצלנו זה בדרך כלל יום או יומיים לפני החג וזה גם תלושים של בערך 200-250 ש"ח. ככה זה היום, אומרים תודה על מה שיש..
נ נופר30 New member 16/9/03 #8 אני תמיד במתנות חג ו או תלושים במידה והמתנה כסף קונה משהו שלא הייתי מעיזה להוציא עליו כסף כי הוא יקר מידי ולעולם לא קונה בזה אוכל
אני תמיד במתנות חג ו או תלושים במידה והמתנה כסף קונה משהו שלא הייתי מעיזה להוציא עליו כסף כי הוא יקר מידי ולעולם לא קונה בזה אוכל