בוקר טוב בנות

בוקר טוב בנות

לכול מי שלא הגיעה אתמול ממש הפסידה ,היה ממש כייף החברה הייתה מצויינת כייפית ומהנה , נחמד היה ליפגוש הרבה פרצופים מוכרים, וגם קצת לעשות שטויותים,חחחחחח

טורטיתת

New member
גם אני (אני../images/Emo2.gif) הייתי ואפילו נהנתי מאוד.

גם אני (אני
) הייתי ואפילו נהנתי מאוד. פגשתי מכשפות פולניות ושאר לס.... אוקינוס שמחה שבסופו של ערב לא מצאת את עצמך צוללת בכנרת.
אוהבת אותך מאוד, ותודה על ערב מקסים. למרות שהייתי בלחץ ובחשש והיו לי ספקות והתלבטות לבוא או לא למסיבת נשים, הנוכחות שלך ושל שאר החברות גרמו לי להרגיש הכי טבעי שיש. מתי המסיבה הבאה?!!

nuritpm

New member
היה כיף!!!

והיה כיף להיות יחד, גאוות יחידה של הפורום... ובאמת מי שלא באה, הפסידה וחבל. תשאלו את טורטיתת האמיצה שלנו כמה זה קל (איך שאני גאה בך!!!!!!!) שתינו ורקדנו ועשינו שטויות, ואפילו צחקתי המון, מה שכל כך נדיר לי בימים אילו. תודה יקרות לכל מי שהייתה וחיבקה וקיבלה והמסיבה הבאה?!?!?! מאחר ואני מחוברת למרכז מידע ארצי (אשתי האלופה!), מבטיחה לעדכן אם יהייה משהו רלוונטי. נשיקות לכולן נורית

nuritpm

New member
חיית מסיבות זו אני ../images/Emo8.gif

את פשוט עדיין לא מכירה אותי לעומק! איך הייתי מצליחה להסתדר עם האנרגיות של אשתי אם לא הייתי כזו? פשוט יצא לכן להכיר אותי בתקופה הקשה והעצובה של חיי, אז שמחת החיים שלי מוחבאת איפשהו עמוק עמוק וקצת קשה להגיע לשם. אבל, דאגו להשקות אותי טוב אתמול אז...
חיבוקים יקירה, איזה כיף היה להפגש אה?

נשמאמי היתכוונתי לרונית

בסוף היא תהיה חיית מסיבות ,כבר שואלת מתי המסיבה הבאה, ואת יקירתי תמיד תמיד יפה מיוחדת ומקסימה ,גם כשאת עצובה יש בך קסם ויופי יצ'רמרית אחת

ליתוש2

New member
פעם ראשונה במסיבת בנות../images/Emo34.gif

אוקינוס יקירתי את עדיין חייבת דווח!כמה בסוף דגים תפסת...?
ולך טורטית מבטיחה בפעם הבאה גלידה
או לחילופין שוקולד טוב
. היהכייף רק חבל שלא קיבלתי את ריקוד הסלוא{ככה כותבים סלו..?} שכלכך חיכיתי לו, במיוחד לאור העובדה שזה יום השנה שלי ושל בת זוגתי, אבל לפחות כפרס ניחומיןהיא יצאה עם סוכריות על מקל,ואני עם הרעלת בירה

pizi33

New member
גם לי זאת הייתה טבילת מים

במסיבות מהסוג הזה. נהנתי מאוד מאוד. לא שתיתי אלכוהול כי אני נהגתי הלוך וחזור. ראיתי את מייקי בחצי עין אבל לא ניגשתי. אני לא ביישנית אבל לא אוהבת להידחף. בפעם הבאה יהיה לי יותר קשה להגיע לאזור הזה כי אני מצפינה. אבל קשה זה לא סיבה לא לבוא. זאת רק סיבה לצאת מהבית יותר מוקדם. שנה טובה. שוטטתי במקומות שונים לגמרי משלנו. מצאתיח שהם משתמשים במילה מחבת בצורה שונה לגמרי מהמקובל בעיברית תקנית. זה ראשי התיבות של מחזיר בתשובה. מי רוצה להיות מקורית ולעשות לארבע האותיות האלו מילים שמתאימות לנו. לי יש רעיון אבל לא רוצה להרוס יצירתיות לאף אחת.

פאמקי

New member
ראית אותי??../images/Emo13.gif

אם התכוונת אליי... זו לא הייתי אני. אני הייתי במקום מדהים... בזרועותיה האיתנות והחמימות של אהובתי, שהעדיפה (בתמיכתי המלאה), לקחת את הזמן ו"להציץ" מהארון כשיתאים לה יותר.

pizi33

New member
הרי אין לי מושג איך את נראית

ולכן על השאלה שלך אני יכולה להגיד רק לא יודעת. אם יש לך בת זוג והיא מעדיפה ארון. אז אשריה שיש לה בת זוג מוחצנת שלא גוררת ולא דוחפת. ראיתי המון נשים אחרות, קשת גילאים רחבה למדי. על אף אחת מהן לא הייתי חושבת שהיא לסבית אם הייתי רואה אותה ברחוב. אפרופו ניפוץ סטריאוטיפים. אני מתה על בריכה, ושונאת שמש. ברוב המקומות אין רחצה לילית אז זה היה מושלם.

פאמקי

New member
אז מי זו המייקי שראית?

(ה- D.J.א'ית?
). ונכון, אני מוחצנת וזוגתי בארון, איני גוררת, אך בהחלט תומכת ודוחפת/ "דורשת" עשייה... (והיא עושה! לעיתים היא ממש צבה ולעיתים הקצב מהיר כאיילה) אך... כשזה בערך החיסרון היחידי שלה, 'אשריי' לא פחות מ'אשריהַ'. נשמע שהיה נפלא ושמחה על כך. ערב נפלא, מייקי.

pizi33

New member
לא יודעת

הצביעו על מישהי (באמת חמודה) ואמרו הנה מייקי. יותר מזה איני יודעת. ואם אינה מופיעה עימך במסיבות ואינה מתנשקת עימך לעיני קבל עם ועדה. מה בכך? העיקר שאת יודעת שהיא אוהבת אותך ואת אוהבת אותה בחזרה. לגרור ולדחוף זה גרוע באותה המידה. על גדר הבריכה (כל בריכה ) כתוב באותיות קידוש הלבנה "אסור לדחוף למים" ומתכוונים לכל מילה. שהרי מי שאינו יודע לשחות ותדחפי אותו למים הוא בסכנת טביעה. אך עם המציל יראה אותך דוחפת אותי ואני צוללת לשתי שניות ועולה בחזרה מחייכת, הוא ייחיך בחזרה ולא יגיד מילה. אסור כשזה מסוכן, אם אין סכנה אז מותר.

../images/Emo250.gif

אהבתי את מה שכתבת על המים והשחיה, אני בטוחה שמייק תתחבר לזה
וכן, אני בארון, אבל אוהבת אותה יותר מהכל.

pizi33

New member
שמחה שאהבת

מאחלת לך שתצאי מהארון שתהיי מוכנה. אני "נפלתי שדודה" לרגליו של בחור שחיזר, בשיא העדינות אבל בעקשנות המון זמן. אבל הייתי קטנה והוא "מבוגר" וההורים שכנים ולא רצינו שיידעו. אז... סיפורים. אני הולכת ללילי, ובאמת הלכתי. אבל נכנסתי לחדר שלו ולא לשלה. אני יוצא לחיים. והוא יצא ונפגש עם חיים, חצי דקה אחר כך אני מגיעה, לפינה השניה ואנחנו ממשיכים הלאה. ככה במשך שלושה שבועות, כל ערב, לפעמים גם בבוקר לפני הלימודים. וההורים משני הצדדים - רואים, יודעים ושותקים. וכי מה יעשו אם אנחנו לא מדברים? בסוף אני נשברתי. "אבא, אני חברה של מוטי, הוא יכול להיכנס?". "שייכנס". כשהתאהבתי עד כלות באישה, כבר לא הייתי ילדה, הייתי נשואה, והיו לי מחוייביות, ומה יגידו ההורים ומה יגידו השכנים, והאם היא פנויה או תפוסה ו..... אז חיזרתי כמו שלמדתי מהאדון, בעדינות, אבל כנראה שלא מספיק בנחישות או שהיא לא הייתה מעוניינת בי או בכלל. ולכן נשארה עד כלות. זוגיות בארון או חצי בארון זה לא משנה העיקר שזה לא מפריע לזוגיות. ןלא להסיק מכאן שאני אוהבת שמחזרים אחריי. אבל לא יודעת לחזר. זה בוודאות לא נכון. אני אוהבת שמחזרים אחרי, אני אוהבת לחזר, אני אוהבת לקבל וגם לתת. לפעמים יותר לפעמים פחות לפעמים אני לפעמים היא העיקר שלא נרגיש שבאמת יש הבדל.

סיבה למסיבה

בנות היה כיף לפגוש אתכן במסיבה! אמנם לא נכנסתי לבריכה אבל האווירה הייתה כיפית , בזכותכן! מחכה למפגשים\מסיבות בהמשך מרגישה 1111

למעלה