בוקר טוב בנות

הנה אני מעדכנת

נדמה שהפורום קצת מת אבל בכל זאת ירידות נחמדות מאוד בשומרי משקל שבוע 1 =1.900 שבוע 2=800 שבוע 3=1 קילו סה"כ 3.700 ב-3 שבועות אני מרוצה ומתקדמת לאט לאט -כבר רואה את החלפת הקידומת ל-7 בפתח מסתבר ששומרי משקל זו הדרך אחרי שהרבה זמן לא הצלחתי לרזות לבד או אצל מירי בלקין אני ממש לא רעבה ומצליחה לשמור אפילו בבתי קפה בזכות שיטת הנקודות(לוקחת את הניקודון איתי)

יומטוב5

New member
כל הכבוד לך

אני מתחילה ללכת לדיטנית של הקופה בשבוע הבא כי שי לי בעיה רפואית כל שהיא לא משהוא מסובך אבל אחרי שהורידו לי לחם ומוצרי חלב יש לי הרגשה שאין לי מה לאכול ועדין לא יורדת אז נראה מה היא תגיד ערב טוב

jesie12

New member
אם הייתי נאלצת לוותר על לחם ומוצרי חלב

הייתי מתחרפנת.... לא מסוגלת להעביר יום בלי לחם או מוצרי חלב אוהבת יותר מבשר. אז מה באמת את אוכלת?

יומטוב5

New member
לכן אני בבעיה

אד היום רוב האוכל שלי היה מוצרי חלב ממעדנים וגלידות ועד גבינה קפה וכוי.. לא היתי עוברת יום בלי 4 כוסות קפה וקשה לי ביוחד בבוקר יום טוב

יומטוב5

New member
אני הולכת למרפאה סינית

בגלל בעיה כל שהיא והיא כבר עושה טיפול כללי והיא אמרה כל מוצרי החלב והלחם ובאמת אני מרגישה כללית הרבה יותר טוב אבל אני מאד אוהבת מוחרי חלב והרבה קפה ועכשיו אין אני לא ממש יורדת במשקל אבל כאשר אני נשברת ואוכלת מוצרי חלב אני מרגישה טוב לכן אני הולכת לדיטאנית שתעזור לי לסדר ארוחות נורמליות שגם הרגיש טוב גם לא יהיה רעבה וגם הרד במשקל מקווה שלא הגזמתי בציפיות שבוע טוב

יעל י

New member
גם אני הייתי אצל אחת כזו...

בגלל בעייה אחרת ועל הדרך היא הציעה לטפל גם בזה בעזרת דיקור...ובכן עשינו,ניסינו ולא עזר כלום.לא הרגשתי שינוי או חוסר תאבון בכלל בכלל ולגבי תפריט הכל עיניין של שינוי מחשבה וכח רצון ובנתיים לא מצאתי את אלו אצלי לצערי. בהצלחה. דרך אגב יש היום המון מעדנים וחלב על בסיס סוייה.

יומטוב5

New member
היא אמרה לי להפסיק אם החלב לא

בשביל הדיאטה אלה בכלל בעיה אחרת היא בכלל אומרת שאז שדברים אחרים לא הסתדרו אני לא הרד במשקל אבל אני מנסה ואני לא אוהבת את חלב סויה יום טוב

למעלה