יש מלא- אינלי מושג מה הטעם שלכם:
עוף בתנור במגוון תיבולים- 10 דק' הכנה מקסימום ושעה בתנור:
עם ריבת משמשים, רוטב איטלקי לסלט של אסם, ואבקת מרק בצל.
עם דבש, שום ורוטב צ'ילי
עם עגבניות, פטריות, בצל- וכל מה שאת מוצאת בבית, קצת שמן זית, מלח, פלפל
עם תפו"א ובטטה (לא נראה לי שזו העונה, אפשר גם בלי) עם שמן זית,מלח פלפל במקום העוף אפשר להכניס לתבנית עם הירקות- קבב/ נקניקיות/ שניצל עוף טוב למי שאוהב. אצלנו הולך חזק ירקות מאודים (בצל, שום, גזר, קישוא, גמבה, פטריות, נבטים, כרוב- מה שיש) חתיכות חזה עוף מטוגנות עם הירקות, מתובל ברוטב סויה, קצת סוכר חום וקצת פלפל, ומעורבב עם נודלס מכל סוג שהוא או סתם פסטה. לוקח קצת זמן להכין, אבל מנה אחת מכילה את כל אבות המזון, טעים גם לילדים ונשמר במקרר גם כמה ימים. תמיד אפשר להכין חמין/צ'ולנט (תלוי מאיזו עדה אתם
) בעשר דקות, ולהכניס פנימה כל מה שבא- תפו"א, בטטה, בצל, קטניות מכל הסוגים- חומוס, שעועית, חיטה, גריסים, בשר בקר/ עוף - ובמנה אחת לקבל גם תוספת פחמימה וגם ירק. רוצה עוד?