בוקר טוב, אפשר להצטרף?

בוקר טוב, אפשר להצטרף?

רוצה לספר לכם על הארה שהיתה לי ביום כיפור.אבל לפני זה הקדמה: חייתי את הסוד מאז ומתמיד. תמיד ידעתי שיש כוח גדול שמקשיב ודואג לי, ומאז שאני ילדה הרגשתי שאני מוגנת ושכל משאלותיי מתגשמות. כשהייתי בצבא,התחלתי לקרוא קצת בנושא ופיתחתי מאד את כוח המחשבה, וקרו לי דברים מדהימים!!! שאולי פעם אפרט פה. אז עוד לא קראו לזה ה"סוד" אבל הרגשתי שיש משהו ושאני יכולה לשלוט בו. אז גדלתי עוד קצת והגעתי למקום הכי טוב מבחינתי, יש לי משפחה מקסימה דירה יפיפייה ואני מוקפת באהבה.אני אולי לא עשירה גדולה אבל יש לי את כל הדברים שרציתי. אבל מאז ומתמיד היתה לי מועקה בלב שלא הצלחתי לגרש. בזמן האחרון התחלתי לחשוב עליה עוד ועוד, ולדמיין דברים לא רצוניים. השלווה התחלפה בפחד וחרדה, אומנם העולם התנהל כסדרו- אבל מבפנים הייתי לחוצה, פרנואידית ובהיסטריה תמידית בנוגע לעיניין מסוים שלא אוכל לפרט כאן כרגע. לפני חודש בלילה אחד - השמים נפלו עליי. העולם המושלם שלי התמוטט ולא הבנתי למה.למה זה קורה דווקא לי? הדבר שממנו פחדתי הכי הרבה? איך? חיי הפכו לגיהנום גדול. רציתי למות, פשוטו כמשמעו. חודש אני חיה-מתה ולא מבינה איך זה קרה ולמה, והאם כל מה שהאמנתי בו היה שקר. ביום כיפור בזמן של חשבון נפש, נפל האסימון: הרי חשבתי על זה כל הזמן, דיימנתי את הגרוע מכל, לא הצלחתי להשתחרר ממחשבות על הדבר הזה, ודימנתי את עצמי מגלה ואיך אני מרגישה ו.... אלוהים ישמור, זה קרה!! הכל בגללי, כל התודעה שלי היתה לדבר הגרוע הזה ולכן זה קרה!!! איזה הקלה, סוף סוף הבנתי!! ואז הלכתי אחורה עם השנים וגיליתי כמה התנתקתי מעצמי - וקיבלתי החלטה לשנה החדשה -זה הזמן לגלות את הסוד!! התחלתי לקרוא קצת, והנה אני אתכם - מקווה שיהיה טוב. ועכשיו לשאלות: איפה אפשר להשיג את הסרטון המדובר של הסוד? האם אתה מכירים אתרים, קורסים , ספרים או כל דבר דומה בעיניין. סליחה על האורך, הייתי צריכה לפרוק ....

MAGIC39

New member
בקר טוב מקסימה !!!

ראשית תודה על היכולת הזאת שלך לתת מעצמך, לחלוק ולשתף, זו באמת תכונה מדהימה, שנית, ממילתך הראשונה ועד למילתך האחרונה ניכרת הדרך והעבודה העצמית שאת עושה עם עצמך ועם הסביבה וניכרת ההתפתחות והרצון הרב להיות במקום הבטוח והטוב ביותר שמגיע לך, ובצדק !! לכן, לפני הכל עלייך לסלוח לעצמך, ולא להכות על חטא, עצם העובדה שאת יודעת שהסוד של החיים נמצא בידייך, את יודעת היטב מה ואיך עלייך לעשות על מנת ליצור לעצמך מציאות מוגנת ובריאה וטובה יותר, לכן, קחי לך את כל הידע הזה הטמון בך עם התבונה האינסופית שלך, סילחי לעצמך, תאהבי את עצמך, האמיני ביכולות שלך לתקן כפי שניתן לקלקל, ו..... צאי לדרך עם הכלים המדהימים שיש לך לעזור לעצמך, האמיני לי, הכל בידיך, אין פה ספק, תני לעצמך את הזמן הראוי לבצע את השינוי, אל תלחצי, כי יודעים, רואים ושומעים שאת בדרך הנכונה לשיפור ולהגיע להישגים ענקיים בחיים. החיים הללו הם פרי יצירה בידך, אז שילחי בקשה ממוקדת ליקום והיי מפוקסת עם עצמך, בטחי ביכולות הפנימיים שלך להגיע אל השלם ואל הפתרונות היצירתיים לחיים שלמים ושלווים יותר. ו..... תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת.

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לפי דעתי, דוקא בדברים הכביכול לא רצויים - דוקא שם מחכות לנו מתנות מדהימות ושיעורים נפלאים על עצמינו. הזדמנות אמיתית ונהדרת לגדול, להתחבר שוב אל עצמינו ממקום אחר, להתגבר ולהצליח. לפעמים כדאי לא להניח את הדברים שמפריעים בצד ולהמשיך הלאה אלא באמת להקשיב להם ולמסר שהם מביאים איתם. אני מעדיף שיהיה איתי מישהו שאני יכול לדבר איתו על הדברים ויעזור לי בתהליך אבל זו בחירה אישית לחלוטין. גם יוסי טוען שדוקא הסרטן היתה המתנה הגדולה של חייו, והוא לא היחיד. אני מעודד אותך לגלות את המסר והמתנה שהקושי טומן בחובו עבורך. בהצלחה וברוכה הבאה

הצלחת

לעשות לי צמרמורת, כבר הרבה זמן שלא קראתי משהו שמישהו כותב על ה"סוד" שלו שגרם לי לבקש שהקטסט לא יסתיים. תודה !

gils33

New member
כל הכבוד לך

היכולת שלך לבטא את הרגשות הפנימיים,החזקים והכי קשים שלך הם מדהימים בעיני, אין ספק שאנחנו מביאים את הכל על עצמנו,אנו מבקשים והיקום נענה,גם לטוב וגם לרע, זה לא תלוי בזמן כלשהוא שזה יקרה אבל זה בסוף יקרה. לכן עלינו כל הזמן לחשוב דברים טובים בעבורנו ובעבור כל אלה שמסביבנו, הדבר נכון ואני יכול להביא אלפי דוגמאות כאלו. דוגמא קטנה לכך שאנחנו משפיעים על עצמנו - אני אתן דוגמא שלי אישית,החניתי את רכבי במקום מסויים,לא הייתי בטוח לגבי הסדרי החניה שם ולא שמתי כרטיס חנייה,כל הזמן חשבתי על כך שאני בטוח אקבל דוח,כמובן חזרתי לרכב ודוח הודבק לי על החלון ולכל הרכבים שהיו מסביבי לא היה מודבק דוח. לעומת זאת אמרתי לעצמי שהדוח הזה יבוטל ויהי מה - נלחמתי בשיניים וביטלתי אותו - פשוט ראיתי בעיני רוחי את הביטול של הדוח ושאני לא מתכוון לשלם אותו,אמנם זוהי דוגמא פעוטה ואולי לא כ"כ חשובה אבל גם בזה מתבטא הסוד. אז באמת צריך לקחת את החיים באהבה וכל הזמן נקבל אהבה בחזרה,כל מה שאנחנו רוצים אנו יכולים לקבל,את המציאות אנו יוצרים והיקום או הכח הזה נענה לבקשתינו לפי הזמן שהוא מקציב לנו וכמה התאמצנו מספיק כדי לקבל את זה.

kikona126

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפעמים אנחנו עולים מדרגה כשאנו מבינים את המגרעות שלנו, או את מה שגרם לנו לרדת את הקודמת. כל הכבוד על התובנות. מקווה שהשנה תלמדי ותפנימי תובנות חדשות.

מרי לי

New member
תמיד יש מקום לעוד אחת../images/Emo24.gif

אני גם בעברי שמתי לב לא במודע שכל הפחדים שלי מתגשמים בסוף, אבל לא ידעתי שאני יכולה לשלוט בזה אם אני מסיטה את המחשבות שלי למשהו אחר - כלומר לא ידעתי שאם אני לא עוסקת כל הזמן בלדמיין את הפחדים שלי מתגשמים - הם לא יתגשמו ואז - כשהבנתי כמה כוח הדמיון שלי חזק - הבנתי כמה כוח יש לי בידיים

למעלה