בוקר טוב !אפשר ייעוץ?

Sigali

New member
בוקר טוב !אפשר ייעוץ?

אז ככה... אני גרושה לשעבר+תאומים שאוטוטו חוגגים בר מצווה.פניי כ-3 שנים נישאתי בשנית ומנשואן אלו נולדה ילדה מדהימה. בעוד כחודש אנו חוגגים בר מצווה לתאומים וכרגע אני נמצאת בדילמה מאד קשה עם ההזמנות. מה אני כותבת בהזמנות?איך אני רושמת את השמות גם של הגרוש וגם של הבעל?ומה עם הילדונת<שהיא בעצם האחות.? אודה לכם על תשובתכם נ.ב -אני חייבת לציין שאת כל הבר מצווה אני ובעלי עוים כי הגרוש לא מוכן לשלם שקל

my sunshine

New member
אני

הייתי רושמת את שם גרושך בצד אחד ואת שמך ושם בעלך בצד השני. את יודעת, כמו בהזמנות לחתונה הורי החתן, הורי הכלה
מזל טוב

my sunshine

New member
מהומות...

לאילו מהומות את מתכוונת? מצד מי? ולמה? אכפת לך מה אומרים? מה חושבים? כמו שאני רואה את זה, הגרוש שלך יהיה מבסוט, נתת לו את הכבוד למרות ועל אף מה שהוא תורם או לא תורם למסיבה. הבעל שלך יהיה מבסוט כי גם לו נתת כבוד כאישך צמודך ... אז איפה בדיוק הבעיה?

תומך בדעת המנהלת בהסתייגות

לדעתי את ובעלך המזמינים לכן אין כל סיבה שבעלך יופיע בהזמנה אלא אם כן יש לו בעיה כלכלית ואם יהיו מהומות אז מה? אז יהיו.

ביפו

New member
מסכים בכללי עם מיקי הקורא, אך

מציע בכותרת, לציין: אותך ובעלך בלבד כמזמינים ומתחת לזה - "ומצטרפים- הגרוש והילדים, כל השלושה... כך את נותנת לכל אחד להיות "המזמין" וגם קובעת מקומו בהירארכיה. כך זה הגון כלפי הבנות התאומות, ונא להסביר להן שכל מי שאינו רוצה ב"סדר הזה" מתנגד לכבד אותן. יהיו "צעקות"? לא אסון. "השיירה עוברת והכלבים - נובחים". be cool & easy.

אני עשיתי בר מצוה לבן שלי ובת מצוה לבת שלי

ועל ההזמנות לא ציינתי את שם ההורים. גם לא את שמי אפילו שאני "מרימה" את הכל בעצמי.. הנכם מוזמנים לבר המצוה של... וזהו. מיקום, פרטים, עליה לתורה. מי אמר שצריך לחתום?! מה, הקרובים שלנו לא יודעים שלי מי הילד הזה? על גב מעטפות שמיועדות למוזמנים מהצד שלי כתבתי: מאת:.(שמי המלא) וכתובת שלי. הזמנתי גם את המשפחה מהצד של האבא שלו ועל גב המעטפות המיועדות אליהם כתבתי את שמי ואת שם האבא בלי כתובת... לאישור ההגעה רשמתי את הטלפון שלי וזהו. בלי להסתבך. ...

eshhhhhh

New member
לטובת הילדים וטובתם בלבד

כתבי את שמך ושם בעלך והבת ומתחת להם את שם הגרוש שלך. כדי שילדיך לא יחשבו בעתיד שהתעלמת או הרעלת אותם נגד אביהם, וכדי שלא ירגישו נבוכים. כך את גם מלמדת אותם שיעור טוב ביחסי אנוש.

למעלה