בוקר טוב אנשים

דיאבלו

New member
בוקר טוב אנשים

איזה שמיים כחולים על הבוקר ממש להסתנוור היום קמתי לי ב 9 וחצי (ימותו הקנאים) ובאתי להסטלבט קצת בעבודה ואז להתחפף לת´א חזרתי להיות סטודנט.... הייתם מאמינים??? פחחחחחחחחח אני סטודנט..... די.

דיאבלו

New member
את חולה עלי

את סתם עושה את עצמך ואם תשנאי אותי, מי יעשה לך בייבי(סיטר)???? אההה???? תחזרי בך ומייד!!!! די.

איומים לא עובדים עלי!

נסה לשכנע אותי לחזור בי בדרכים .. מממ.. מפנקות יותר
חוצ´מזה - מה זה 500 דולר לשעה בייביסיטר??!!! יקר לי!

מתתי... מתתי מקנאה...

מה זה עזר לי? הגעתי לגן עדן? איפה??????? אני עוד פה
וגם אני סטודנטית... פחחחחחחחחחחח והיום לא יהיה שעור כי המרצה חולה. מה-זה-שמחתי
דינה. מלכת הכיתה

דיאבלו

New member
בו´ננהה את לא מתביישת

אני לומד באוניברסיטת ביירזט במזרח י-ם. יש לנו שיעור גיאולוגיה, בו אנו לומדים איך לאסוף ולזרוק אבנים יש לנו שיעור אווירודנמיקה, לומדים איך להעיף אבנים רחוק יש לנו שיעור כימייה, לא צריך להסביר למה חחחחחחחחחח סתתתתםם,,, אני לומד בסיוון בת´א בקורס מתקדם של ניהול שרתי לינוקס אם זה אומר משהו. די< שמחדד עפרונות לקראת השיעור>

mamaliga

New member
סתלבט..???..אני עובדת היום...

עד 22:00 טופ..מישהו צריך לפרנס את הכלבים בבית ,לא??!! מקווה שנפגש בקרוב. גאה בך סטודנט די,ת.ז 25986743
ממליגה-מליגת העל בחיוכים הבוקר..

דיאבלו

New member
אוי זה מזכיר לי שיר

דינה,דינה ברזילי 496351 צבע שיער אדמוני גובה 160 סמ משקל 58 קג דינה ,דינה ברזיליי..... פחחחחחחחחחח די.

מייקי69

New member
די, לא הבטחת שאתה "כבר הולך"?

וואלק, אני יושבת בפינה ומתכננת להשתולל לך מאחורי הגב.... נו, אתה מתעקש לאחר לשיעור????? מייקי <בלחץ עבודה היסטרי, עושה הפוגה כדי לצבוט את די>

דיאבלו

New member
אל תיהי בלחץ

אני עף ב 4 בדיוק ב4 וחצי אני כבר בת´א (ואל תשאלי על כמה אני נוסע) שותה קפה, מתחנף למורה ומתחיל ללמוד די.

mamaliga

New member
איך השיר קשור אליי???????????

התאכזבתי.. חשבתי שזה יהיה משהו סטייל: "יפה שלי,הכינורות יתנו לך הרגשה אחרת.. עוצם עייני זו אהבה עוורת למענך...בלה בלה בלה.." הבנתי אותך.. אין שום בעיה. ממליגה-שלא מקבלת תשומת לב מדי.

דיאבלו

New member
עצרי עכשיו!!!!!!!

עצרי מלכת .. .. .. .. עכשיו זה שלכת... פחחחחחחחחחחחחח די.

דיאבלו

New member
המשך

אני יודע אני אדם שמסתגל ורק מזה אני פוחד ורק על אני חושב את יודעת היטב עכשיו זה שלכת נו..... מה את אומרת אני בקי בכל רזי המוסיקה המזרחית העכשוית אבל זו לא חוכמה תתקילי אותי בשירים ישנים משהו של ארץ ישראל הישנה ותראי מה זו בקיאות די.

ועכשיו ניגע, כי אין עולם אחר...

שוב ושוב ושוב ושוב ידעתי שלא תשוב.... דיני.דחפת לשיחות של אחרים

sweeny

New member
אתה כנראה לא אוהב שמקנאים בך

אחרת לא היית אומר שימותו...
אני לעומתך מאחל לקנאים לחיות עד 120 ... ורק שימשיכו לקנא

למעלה