בוקר טוב אנשים

בוקר טוב אנשים

אז נכון שקצת אפור והשמיים מעוננים אבל כדאי להסתכל על חצי הכוס המלאה לא? כלומר...גישמי ברכה....תמיד אמרתי שהחיים זה ענין של זוייות ראיה
אפרת, חשוב לי לומר לך על הבוקר בהודעה נפרדת (דווקא טובה מכשפה, מה את פותחת זוג עיניים?
) שהתגובות הנפלאות שלך לשירים שאני כותבת מחממות את ליבי כל פעם שאני קוראת בהן. כבר אמרתי לך הבוקר שאני אוהבת אותך?
אז הנה אני אומרת קבל עם ועדה....(הפומביות...זה בשביל שאצל נאן התאים האפורים לא יפסיקו את פעולתם .........הן כאלה או שלא....
) יאללה אנשים שגם באפור האפור הזה תמצאו את השמש. תעשו לכם משהו חם לשתות ותשמרו על עצמכם. יום נעים לכולם

@@oshra

New member
אז נכון שעוד רגע צהריים

אבל רק עכשו גילתי את הפורום הזה והוא נראה לחי נחמד מאד במיוחד הברכות והאיחולים ואהבת חינם המשך יום נפלא גם לך וכולם...

בוקר טוב?

ערב טוב! את זה אני יכול לקבל! ואם זה ערב של יום חמישי, אז כמו שנאמר - פעמיים כי טוב. שבוע מתיש אחרינו, שבת של טיולים לפנינו. כן, ערב טוב הרבה יותר נראה לי. אז שיהיה סוף שבוע שקט ונעים לכולם.

אפרת.א

New member
אחחחחחחחח , שרי , שרי......מה אני

עושה איתך אה? ....תמיד, אבל תמיד את איכשהו חייבת לתת לעיניים המסכנות שלי לדמוע??? מתוקה שלי. שכחת מי היה איתנו על הקו? אם היית אומרת שאת אוהבת אותי ...חבל"ז ...אצלו , התאים האפורים לא מעבדים כלום...ישר קולטים ופולטים:))
ונגמר הסיפור! חחחחח הלך עלינו טוטאל...(שום חלום של קרן לא יעזור
ושום תאים אפורים של נאן לא יעזרו לנו לצאת מהסבך אוהבת את הכתיבה שלך ...................שלא לדבר על אוהבת אותך ואת יודעת מה.. מישהי כתבה כאן "אהבת חינם" - - - אוהבת אותך
אהבת חינם! אגב, יש לך 10 שקלים להלוות לי עד שבוע הבא?
מואהההההההה סוף שבוע טוב לך ולכולנו

קוב

New member
לא הבנתי

מה זה תאים אפורים? אולי קוד של משהו? מדברים בקודים? סודות? לא יפה.....

למעלה