בוקר טוב אנשים

בוקר טוב אנשים

אתם בטח תוהים מה אני עושה ערה בשעה כה מוקדמת של הבוקר,אז ככה יש כמה וכמה סיבות:צפיה בקלטות של יהודה,האזנה לדיסקים של יהודה ויותר מכל הציפיה להופעה של יהודההההההההההה.אז שיהיה לכולם בוקר טוב והמשך יום מהנה.

ענתי44

New member
בוקר נפלא וטובל בדבש

ולא אני לא תוהה מה את עושה עירה בשעה כזו וכמה נפלא להעביר לילה לבן בציפיה בקלטות של פוליקר

ספי סול

New member
באגס חמודה...(יש לך גם שם פרטי?)

איזב כייייף להעביר את הלילה בצפייה ביהודה אז יש לך קלטות מתוכניות וקליפים...? אני עדיין מחכה לקלטת מרינה...את באה להופעה בפסטיבל התמר?

ברור ושוב ברור

כן מאוד מהנה להעביר כך את הלילה,יש לי כמה קלטות... ואיזו שאלה,אני יהיה בהופעה בתמר ואתה?

ספי סול

New member
ברור שאני אהיה גם, השאלה היא...איך

אני אספיק מהסוכה בחיפה להגיע לים המלח...לא יודע איך אבל מה שכן ידוע זה שאני אהיה שם...ניפגש...

ספי סול

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............

ענתי...מוותרת על הופעה של יהוווווווודה?

ענתי44

New member
כןןןןןןןןןןןן

אני על מזוודות. ברגע שיגיע הכסף אני מיד טסה להוואי
סתםםםםםםםם אני נראת לך פרצוף של אריסון? אני אלקו סתם "ילד יווני" אין לי כסף בגדיי תמיד בלויים

ספי סול

New member
מזוודות מחוץ לדלת, מונית קוראת לך..

ענתי ...תהני...אפילו 8 מיליון אין? באסססה...

ענתי44

New member
ראית מה זה? אפילו לא שקל!

אין דבר היום הגרלה של רקקקקקק 18 מיליון

ספי סול

New member
תסתפקי רקקקקקק ב-18...בהצלחה...

ואז ההופעה תתקיים באיזו לאגונה באיים הקאריביים ולא בים המלח...

ענתי44

New member
../images/Emo6.gif ברור

בערוץ 24 משמיעים כל פעם את בכפר של זה מכוכב נולד, אבל רדיו רמאללה פי אלף יותר טוב

ספי סול

New member
נו גם הראל נשמע סבבה...הכל יחסית ענ

ענתי, הכוונה היא יחסית לסעדו, לפי דעתי הוא נשמע הרבה יותר טוב ממנו והוא באמת הבחירה הכי מוצלחת של התוכנית הזאת, וחוץ מזה אחרי ששמעתי את הביצוע שלו לדברים שרציתי לומר, החלטתי שהוא הבחירה,ואת צודקת ענתי רדיו רמאללה של יהודה נשמע אפילו היום אחרי כ"כ הרבה שנים הכי יפה שיכול להיות...

ענתי44

New member
שירן חומד

מקווה שאת מרגישה יותר טוב
אם לא שולחת לך את יודה שישיר לך כפיים

למעלה