בוקר טוב אנשים..

שני.ר

New member
הי

רוצה תשומת לב? אני מכירה טוב את ההרגשה ובכלל בימים אלה מרגישה כאילו כל העולם נגדי (טוב, בטח 99.9% מהעולם לא מכירים אותי, אבל כמרגישים ככה זה לא משנה) שני

שלום לך שני

מרגישה לבד? אז הנה, אני שולחת לך כמה חברים טובים: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: תקפיאי אותם בפריזר, וכל פעם שתרגישי לבד, תוציאי אחד ותחייכי. שלך מאיה

אחר הצהריים טובים לך...

אז בהמשך לשיחתנו.... הנה אני אוספת לך עכשיו 4 קילו צומי 6.5 קילו יחס ו100% אהבה. שולחת לך עכשיו בדואר אויר... אם לא מגיע בקרוב, התאזרי בסבלנות. יכול להיות שלחסידה הבלדרית זה קצת כבד.... אבל אני בטוחה שזה יגיע. איימתי עליה, שאם זה לא יגיע.... אני לא אתן לה יותר לעשות חניות ביניים על האגם שלי. היא באה כל שנה מהצפון הרחוק לדרום, ועושה אצלי הפסקות. חסר לה שהמשלוח יאבד בדרך. אז בינתיים תדעי לך שאני אוהבת אותך המון המון. שאר ה``המונים`` יבואו בשק. מאיה

תודה לך (בקול מתחנחן)

אתה נורא חמודי, וגרמת לי לצחוק ... איזה כיף לי, שיש לי אותך.. החסידה עדיין לא הגיע, אולי היה לה ילד לתת למישהו בדרך.. תגידי, היא בכלל יכולה לעלות את העליות של הקסטל?? בי חמודי, אוהב אותך.. ניב

למעלה