כמה מילים לגביי התמונה משיר הבוקר..
הנפלא שכתב.. only when i sleep!! מזכיר לי את ימיי בפנימייה שהיו מעירים אותנו ודווקא עז החשק לישון היה חזק ביותר. בכל מקרה-- הספינה הזאת בתמונה היא לא מהמשחתות הגדולות של הצי השישי בבעלות The United States Of America אך בהחלט בעבר ועדיין ספינה נאה מאוד ובעלת תעוזה לא קטנה!! הספינה הזאת נקראת בפי העם Clipper ונוכל לראות את עוצמתה ההסטורית בשל כך שקבוצות ספורט אמריקאי נקראות על שם הספינה מהסוג הזה. הלוס אנג´לס קליפרס מהאן בי איי הם הדוגמא הראשונה. גם בבייסבול יש קליפרז והם קבוצה מליגת המשנה ששייכת לניו יורק יאנקיז. הם מקולומבוס, אוהיו וקוראים להם הקולומבוס קליפרז כאמור. הדוגמא שהכי מפארת את הדרה של הספינה היא שג´ו דימאג´יו היה ידוע As the Clipper. לפי מקור אמין ביותר שמעתי שהוא נקרא כך כי היה משייט לו בסנטר פילד ותופס את הכדורים בדיוק כמו שהספינה הזאת שטה לה במימיי האוקיאנוסים. ג´ו דימאג´יו היה נשוי למרילין מונרו כעשר חודשים והם אולי הזוג הפופולארי ביותר מאז ומתמיד! השאלה היא רק איזה אחד מהם ידוע יותר מהשני... מי שלא מארה"ב יחשוב שמרילין מונרו But Gentelman .. (וכמובן Ladies) בנישואים האלה מרילין מונרו הייתה רק ה Side Show של הגדול מכולם!! גם לאחר שנפרדו היה ידוע לכולם שג´ו דימאג´יו עדיין מאוד אוהב אותה!! הזוג המתוקשר והמפורסם ביותר של המאה ה 20!!
No Doubt about it עכשיו-- מה הקשר לקורז? אני יגיד לכם מה הקשר!! כמו שחשבתם שמרילין מונרו הייתה המפורסמת יותר ככה חושבים כולם ששלושת הבנות הם הכוכבות. המח העיקרי העומד מאחוריי הלהקה המצויינת נמצא בדמות הגבר שסובל מאפלייה תקשורתית מכוונת זה שנים!! לכן אני מצהיר בכם להצביע למען מפלגת זכויות הגבר, נהגיי המוניות וג´ים קור!!
ואל תשכחו לשתות!!