בוקר טוב אנשים........

maof

New member
בוקר טוב אנשים........

מה .....פה .....קורה ......פה.....
כולם ישנים עדין ????? אופס לקום על הרגלים ניגמר לי הקפה...... הרכב במוסך ואני תקוע במשרד.......
בלי קפה ובלי קרוסון...... יש אולי שירותי קטרינג לאזור ????? מעוף

בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

מעופי באמת, למה אתה צועק? לוקח לנו זמן לצאת מהמיטה החמה לקור שבחוץ

maof

New member
אני רק חושב על זה....../images/Emo7.gif

שפלוני אלמוני שיחק עם השעון מעורר וקמתי המיטה שעה לפני הזמן..... מעוף

מעופי אתה מעשן?

גבר עומד ליד בניין משרדים מפואר ומעשן ניגש אליו עיתונאי ואומר: שלום, אני ממעריב אפשר לשאול אותך כמה שאלות? הגבר מסתכל אליו ועונה: כן, בעקרון אני לא ממהר, שאל. העיתונאי: אני עוקב אחריך כמה דקות ואני רואה שאתה מעשן הרבה, כמה זמן אתה מעשן ? הגבר: היום אני בן 34 ואני מעשן מגיל 16 העיתונאי: ואילו סיגריות אתה מעשן , אם זה לא סוד ? הגבר: לא , זה בוודאי לא סוד , אני מעשן "מלבורו ". העיתונאי : שאלה אחרונה- כמה סיגריות אתה מעשן ביום ? הגבר: בערך קופסא וחצי או שתיים. העיתונאי מוציא מחשבון כיס ומתחיל לחשב, לאחר דקה הוא פונה לגבר ואומר לו : את יודע מה, עשיתי חשבון ותוצאה היא שאם לא היית מעשן, יכולת לחסוך את הכסף הזה ולקנות את בניין המשרדים המפואר הזה! הגבר: ברצינות? ואתה לדוגמא מעשן ? העיתונאי: לא , אני לא מעשן. הגבר: נו ולך יש בניין משרדים המפואר כזה?

maof

New member
כן אני מעשן........

אבל נכון לרגע זה ניגמרו לי הסיגריות אני תקוע בגלל שהרכב במוסך...... ואין לי אפשרות לצאת בנוסף לזה שריפה ב-"חיפה כימיקלים" והכביש סגור..... אבל את יודעת מה?????
אני מתחיל לחסוך בכדי לקנות את הבניין !!!!! מעוף

*יערית

New member
בוקר אור מר מעוף..

לאור בקשתך הבוקר הקוראסונים נגמרו עוד משבת אצלינו מכינים קפה מהשעה 8:00 ולא מ4:00 לפנות בוקר, צר לנו שלא יצא לנו לשרת אותך כהלכה..מקווה שבפעם אחרת פלוני אלמוני לא ישחק בשעון המעורר שלך ואז שעת היקיצה שלך תהייה מאוחרת ומתאימה לשעת פתיחת השירות שלנו.
בכבוד הנהלת קייטרינג לילוש

maof

New member
לכבוד מנהלת הקטרינג../images/Emo46.gif

אתם יודעים שיש לכם שודדי סיגריות סמוים????? אני יעביר את התלונה להנהלה הבחירה !!!!! מעוף

*יערית

New member
מר מעוף היקר...

כלקוח ותיק ונאמן אין אנו רואים אחריות בגניבת סיגריות! גש לפיצוציה הכי קרובה ותקנה לך חפיסה! {נו באמת מה אנחנו עוסקים בזוטרות?} כולהההההההההההההההההה סיגריותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העשן של הסיגריות כאן חונק אותי

maof

New member
הנהלה יקרה !!!!!!!!!

האם הביטוח לא כולל צד שלישי????? מעוף

angel151

New member
בוקר טוב חברי היקרים אני שוב כאן

ורוצה להשאר איתכם אבל חייבת ללכת עכשיו לעבודה. בערב אשוב. ביי יום נהדר לכולם.

ophra

New member
ערב טוב אנשים יקרים....

אמנם כבר ערב... אבל רק רציתי להגיד ש.... אני קרועה מגעגועים אליכם עובדת כמו חמור עייפה כמו סוס ומתגעגעת כמו... כמו.... (ל´יודעת...
) עפ
(היא עוד תשוב...
)

*יערית

New member
רק תעשי לי טובה קטנה.....

תשארי שלמה עבורי
גם אני מתגעגעת....... למשחקי ילדות
{את יודעת קלאס..גומי ..אני אלופה בזה..}

למעלה