בוקר טוב אנשים.....

ronen1981

New member
יופי עובד...בוקר טוב לכולם....

מה נשמע צלכם הכל בסידר??? מנצלים את הקייץ? הולכים לפגוש במדוזות הענק שבאו לבקר בחופינו? ג"ס איך מרגישה הכל בסידר?(מצטער שפספסתי ילדת או עדיין לא?) אצלי הכל סבבי יש שינוי קל בכרטיס האישי שלי ועוד קצת אני מאמין עוד שינוי.......... ולכל החדשים אל תיהיו עצובים כל מה שאתם עוברים עברו כבר רבבות בדומה לכם והתגברו על כך ומצאו אושר בחיים אז תיהיו אופטימים ומאושרים. וזו פקודה!!!!!!!!!

ronen1981

New member
למי שלא מעודכן אני יוצא עם מישהי...

ולמי שלא יודע הסיבה מ"ס אחת בחיי למצבי רוח שלילים בעבר היו בנושא של חוסר בת זוג. ומה אני יגיד לכם היא מדהימה מהמון בחינות. אתמול היא באה לבקר בטכניון (הולכת להיות סטודנטית ,גם יפה גם חכמה גם נשית ורגישה מה עוד צריך ....
) מכל מקרה היא נכנסה לספריה לבקר אותי איפה שלמדתי והיה משעשע לראות איך כל הסטודנטים מזיזים עיניהם מחוברותיהם וספריהם ומסובבים תראש להסתכל על היצור השמימי שעבר במעבר בין השולחנות.

ronen1981

New member
מחזה שבהחלט לא נראה כל יום.

בפקולטה שכמעט משוללת בנות.(על 20 בנים בת אחת בערך זה היחס)

GALI02

New member
רונני ../images/Emo13.gif

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד / / / / / מאוד שמחה בשבילך!

jess ועוד

New member
בוקר טוב רונן

טוב לראות אותך פה עם חיוך על הבוקר ובחורה חדשה ומדהימה כמו שאתה מספר ... מחזיקה לך אצבעות ...

@@

New member
רונני בוקר נפלא

סוף סוף הבחור נתפס, אני ממש שמחה לשמוע, אתה רואה שהכל ענין של זמן שיהיה המון בהצלחה והרבה אהבה

ronen1981

New member
../images/Emo13.gif

אני לא חושב שאני אוהב אותה צריך עוד זמן..........אבל בהחלט יש בי רגשות אליה ואני רוצה אותה.....

@@

New member
רונני

לאהוב את לא יכול כרגע, זוהי רק ההתחלה, אבל זה הכי כייף, לאט לאט והכל יפרח, אין כמו האהבה.

shiraz2

New member
בוקר מבאס....../images/Emo4.gif ../images/Emo3.gif

אבל העיקר שיהיה המשך יום טוב.....
שיהיה המון המון
עם הקשר החדש, הזמן יעשה את שלו. (בקשר לאהבה.....) שלך תמיד, שירז

למעלה