בוקר טוב,איפה ברק?....

ש ר ה לה

New member
אילנוצ'קה מה דעתך על הצ'רדש? יותר חונגרי מחונ

מחונגרי...

ברק 188

New member
Wow שרה לה איזה ביצוע עדין ומיוחד

באמת ח'ונגרי יותר מח'ונגרי החל מהמבנה והתפאורה,צבע התמונה, הנגן השמנמן שאכל הרבה הרבה נקניק הונגרי ולעמתו האיש הצעיר והמנומס ומנגינתם המיוחדת והמהנה, והקהל המתמוגג זה באמת ח'ונגרי יותר מח'ונגרי תודה על הקטע היפה והמרגש שבאת לנו

בוקר שלישי מדור חיפוש קרובים../images/Emo243.gif

ברקלההההה יוהווווו איפה אתה?? אני מניחה שהוא עסוק בשלל דברים טובים לכבוד כל החגיגות שבדרך, יחד עם זאת אנחנו באמת דואגים ורוצים לשמוע איזו מילה קטנה פה ושם. מקווה שהוא יגיע לביקור מהר, משאירה את המטבח פתוח, כי אני היום ביום חופש והתופינים יצאו הרגע מהתנור אולי הריח יביא אותו אלינו שיהיה יום נפלא לה לכוווולם רק טוב!!!

פסטטטט ברלקה אולי זה?../images/Emo3.gif

כמה פוגאצ'ו רק בשבילך נה נני נננה נה מהר לפני שהרומני יבוא ויחטוף לך את זה מתחת לאף
רק טוב!!!

שלא תגידו שאני לא מתחשבת

בנות שולחת לכן את גרישה למסג' אחה"צ נה נני ננה נה
שלא תגידו שאני לא מתחשבת רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אני קורא,בולס,ועוקב בשקט לבינתיים../images/Emo11.gif

שששששש ששששש שששששושק'ה

itaf10

New member
פססססססססססססססט שלוימל'ה ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

נו טוףףףףףףףףףףף..... ב'רק הוא אחי, מה הפלא? אני קוראת לשלומילה
אתה חסר לי.

באמת ..............

זה מה שחשבתם שיגרום לברוקוש להראות את זיו פניו, הלוווווווווו נראה לי שברקוש ממתין לבדיחה הטובה שאצרף עכשיו ואז הוא יגיח מהמנהרה. אישה אחת מתה וממתינה בפתח גן עדן, מגיש לה המלאך גבריאל טופס ומבקש ממנה למלא פרטים במהלך מילוי הפרטים שומעת לפתע האישה צעקות כאב אדירות, היא שואלת את המלאך גבריאל לפשרן והוא אומר לה שזהו האדם הקודם שהגיע לפניה שקודחים חור בגבו כדי לחבר לו את הכנפיים ...... פניה של האישה מחווירות אבל היא ממשיכה במילוי הטופס, כשלפתע נשמעות זעקות אמתניות, שואלת האישה שוב את המלאך גבריאל "ומה עכשיו" עונה לה המלאך, "עכשיו קודחים לו חור בגולגולת לצורך הרכבת ההילה" האישה מפסיקה למלא את הטופס עומדת להתעלף ומבקשת מהמלאך שיעביר אותה לגיהינום, אומר לה המלאך גבריאל "אבל גבירתי בגיהינום , יאנסו אותך, יעשו בך מעשי סדום, האם השתגעת? ? ? " עונה לו האישה , זה בסדר המלאך גבריאל, החורים בשביל זה כבר מוכנים................" ************************* ברקוש, זהו נפגשנו בלילה הלבן וזהו נעלמת לי ................ איזה גבר טיפוסי :) :) :) ראה הוזהרת אם לא תראה את זיו פניך, אאלץ להפציץ את הפורום בבדיחות תועבה והדבר ירבוץ על מצפונך.......:) :) אוהבת אותכם המון המון, וגחלולה ממתי הפכת את לצנועה וחסודה, מה זה התמונה המצונזרת הזו ............. כן כן של הגברבר המסוקס שצרפת, אם כבר אז כבר .............

../images/Emo24.gif חנילההההה../images/Emo24.gif

אני שמחה שאנחנו מחפשים אחרי ברקלההההה כשהתוצאה בינתיים שאת מגיעה לעזור בחיפושים. הבדיחה מעולה נה נני נננה נה מייד מעבירה אותה הלאה
ולגבי הגבר אממממ מוצא חן לך?? מייד שולחת לך משלוחה מיוחד עד פתח הבית את תבחרי מה כמה איפה ואיך
חחחח רק טוב!!!

ברק 188

New member
אכן חני האחת ויחדה ...נשבע

אני לא גבר כזה שרק ב'רק פעם אחת ונעלם פשוט הייתי עייף תראי אני בן 20,30,40,50 גם איש טרם בן 69 ברק מת'קרב ל-57 בקרוב על צג זה ולפני שאת מפציצה על מצפוני שלא קבענו פגישה אחרי לילה לבן לילה חשוך אז חמישי פנויה אה...? לי פנוי אין משחק כדור
הזה כול גול ומשקה בירתי מוקצף יתקבל בברכה

ברק 188

New member
אחותי איטף שלוימל'ה כאן ושלום לו

על הדאגה אך לאט לאט יחזור לכושרה ולמחשב

itaf10

New member
אולי טעיתי בשם

שלוימל'ה זה לא אותו אופטימוס? חברנו שנעלם לו ללא רשות, ועדיין לא שב? הוא ולא אחר חסר. אחי ב'רק אתה יכול לעזור בחיפוש קרובים? נעלמת לנו כבר מספיק, תתחיל לעבוד ולחפש את חברך.

ברק 188

New member
שוש ה הפייסבוק הוא...

אומנם יש לו פייס, אבל הוא " בוק " לעומת התקוות הגדולות טוב שם תאמת יש לי תקלות שמתעצל לתקנם עם הסיסמה שלי

ברק 188

New member
היי לכולם סולח לכם שנעלמתם לי לאחרונה קצת...

ואני חולם וחולם ובחלומי הולך העיר העתיקה ודופק על תריסי החלונות של התקוות הגדולות לקום לבקש סליחות (כתבתי נעלמתי לי לאחרונה ללא סיבה מצדיקה) ואני שומע לפתע את קולו של " סצ'מו" הגדול הלו הוא לואיס דניאל ארמסטרונג שר איזה עולם נפלא ואני תוהה מה לו לסמטות ירושלים ותקוות הגדולות ואז...נפתחו עיני מחלום צוהרי יום שלישי הטלפון מצלצל וסצ'מו הגדול זה בעצם צלצול הנייד שלי עם... העולם הנפלא וממחוררי השמע של אפרכסת הנייד נשמע קולו המוכר והיקר לכולנו איזה רומני איש צפון שגוער בי ושואל בצדק הלו...מה לך ברק איש כי נירדם כבר כשבוע זה אתה שנעלם והאיש צודק... צודק 50% הוא, ועוד 50% אתם שזה 0% : 100% לטובתכם . וזאת אבקש את סליחתכם על שנעלמתי למרות שיש לי פה עם ....חוזה שאם נאלמים אז מצלצלים... או כותבים סיבה זהו לוחץ על שלח ומייד פונה קצת לקרוא מה הפסדתי בכמה ימים שנרדמתי ?

למעלה