בוקר טוב איל

1234ab

New member
בוקר טוב איל

אני רוצה לשתף אותך במשהו, אתה זוכר את ההודעה הראשונה שכתבתי לך שהיתה לי תקופה ארוכה שקראתי המון ספרים ולמדתי המון על התפתחות אישית ולימוד עצמי ושינוי אבל פתאום הרגשתי שזהו אני לא יכולה להמשיך ללמוד, נמאס לי אני פשוט רוצה לחיות בכיף לזרום ולהנות מהחיים זוכר? אז חלמתי חלום וכתבתי אותו בפורום חלומות באתר אחר וקיבלתי פירוש מדהים היא כתבה לי שהלכתי בדרך מסויימת ועשיתי עבודה רבה אבל הגעתי למקום שלא כל כל מתאים לי, ואני רוצה לכפות על עצמי כאילו "חשיבה הגיונית" אבל עכשיו אני מבינה שהתוכניות שהיו לי לא רלבנטיות יותר עבורי ועכשיו אני מחפשת את "הדרך חזרה" אל מי שהייתי לפני כן. היא כתבה עוד הרבה דברים מדהימים אבל כתבתי לך בקיצור ולענין. מה אתה אומר זה מתחבר עם מה שכתבתי לך? נכון? שיהיה אחלה יום מלא שמחה והנאה

איל באש

New member
מתחבר...../images/Emo140.gif

וגם אומר שאת בהתנגדות פנימית לשינוי , שאת מפחדת ממנו. כמו גם שכפייה ובכח אינם מתאימים לאישיות שלך, זה לא ילך בכח. אני אגיד לך עוד דבר, אני מכיר באופו אישי את הנמאס לי הזה. לי זה קורה רק שאני במינון יתר, בהגזמה, באטרף על משהו. היום אני רואה את זה ומבין שכל דבר בחיים יש לו את המינונים שלו, וככל שאני מתחבר יותר לאופי שלי, ומכיר את עצמי יותר , אני יודע נה מתאים לי, מה אני אוהב ורוצה, ומה לא. וזה גם מזכיר לי פרפקציוניזם שכנראה גם את ניחנת בו, כמוני.
ןמהפרפקציוניזם אני לומד הכי הרבה על מינונים, כי הוא רוצה מושלם, הוא רוצה פרפקט, הוא גם מפעיל מנגנוני האשמה וביקורת שזה לא ככה. ואני לא רוצה ככה, אני מבין שאין דבר כזה מושלם, שהחיים זה לא שחור או לבן, ושאת החוקים אני המצאתי. ואז אני ניגש לעשייה ממקום אחר, ממקום של עשייה מתוך שמחה, ממקום של כייף.

1234ab

New member
איל קלעת בול../images/Emo45.gif

שכפייה וכוח אינם מתאימים לאופי שלי אצלי שום דבר לא הולך בכוח אבל נראה לי שלא משינוי אני מפחדת (וזה אגב גם מה שהיא אמרה) אלא שאני "מפחדת" מעצמי מהחזרה אל מי שהייתי לפני כן.. אני אסביר למה אני מתכוונת כשהתחלתי ללמוד ולקרוא את כל הנושא של מודעות עצמית כנראה שהתכנסתי בתוך עצמי הרגשתי שאני הופכת להיות רגישה מדי, טובה מדי, שקטה, לא אומרת מה שאני חושבת על מנת לא לפגוע באף אחד, מה אני אגיד לך "חנונה" כזאת, ובתוך תוכי אני מרגישה שזאת לא אני, אני קצת יותר "שובבה", פעילה, אוהבת דברים חריגים, ובמיוחד אוהבת להגיד מה שאני מרגישה וחושבת ובדר"כ זה קצת שונה מהאנשים שמסביבי ונמאס כל הזמן לחשוב אם מישהו נפגע ממני או לא די! זה לא שאני אפגע במישהו בכוונה תחילה אלא שאני מעדיפה להיות אמיתית עם עצמי ואם מישהו בוחר להיפגע - בעיה שלו זו בחירה שלו, נפגע מי שרוצה להיפגע. אז מה נראה לך עכשיו לאחר שהסברתי את עצמי פחות או יותר? שיהיה לכולנו יום מלא הנאה ושמחה.

איל באש

New member
1234ab את יכולה

להיות מודעת לעצמך ושמחה וקלילה, אין חוקים לזה. זה שאנחנו בעיניין של מודעות עצמית התפתחות ושינוי לא אומר שאנחנו כבדים. להפך צוהלים מלאי אנרגייות ואוהבים את החיים. המודעות נותנת לנו כלים להתמודדות ביום יום.

1234ab

New member
נכון...

זאת אני שלקחתי את זה למקומות לא נכונים. יכול להיות שעכשיו אני בדרך הנכונה ועם היכולת לשלב בין השניים.

למעלה