בוקר טוב אחים

בוקר טוב אחים

אני מזמן לא כתבתי בגלל שאנחנו בני האדם או אני (כדי אהיה יותר ברור) אנטרסנטים ורק כשיש לי דרישות או בעיות או משהו אח שלילי שמציק לי אני בא לישוע ומתפללו לו ומבקש ממנו (טוב שיש סבל וכאב בגללם אנחנו נזכרים בו ובהם שמו מתברך בחיינו) את האמת למרות כל הרוע שלי ולמרות שלא מגיע לי לקבל כלום קבלתי הרבה דברים רוב הבקשות קיים לי אותם ישוע כמה אני רע וכמה הוא טוב כמה הוא נדיב וכמה אני קמצן אני משתגע מהאהבה הזו לאחרונה אני עכשיו לומד למבחן קשה שאני הולך להגיש בקרוב אני מתפלל וסומך על ישוע ודורש כל דרישה בשמו והיא מתקיימת או תתקיים אני והוא כמעט חברים לאחרונה אני מתחיל לדבר איתו לא רק כשאני מתפלל אלא מדבר איתו כמו שאני מדבר עם עצמי אז אני מבשק שתקדישו תפילה למעני שאעבור את מבחן ושיתגשמו כל הבקשות בשמו הקדוש וגם שאתקרב יותר ויותר לאלוהים ישוע שלום של ישוע סמי

God is love1

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo188.gif../images/Emo42.gif

סלאם אלמסיח מעקו שיהיה לכולם בוקר טוב ומצויין, בנעמת ארב יסוע, שיהיה לכולנו יום קריר וגשום, שהלבבות מתחמים , ברב יסוע המשך יום נעים לכם איזה בוקר להתעורר על התרנימי הזו صلاة التوبة שהיא מעירה אותך פשוט מדהים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר טוב בחצות?../images/Emo3.gif אהלן סמי..זוכרת אותך

קיפק..אני שמחה לשמוע שאתה יותר מדבר עם אלוהינו שבשמיים..עם ישוע ששוכן בלב..שנמצא בכל מקום.. מקווה שאותה עננה שהאפילה עליך בזמנו עברה..והעניינים נרגעו עם אותה בחורה
.. מתפללת לאדון האהבה שיחזק אותך בלמידה..ויתן לך חוכמה בעת המבחן..שיהיה איתן באולם המבחנים ושתמצא רק הצלחה וברכות מין ראב אלמג'ד
אמין. צהריים טובים חברים יקרים

תודה ממש ממש תודה לך את מותק

בזכות המאמינים בישוע לא יהיה רע ומלחמות ושיהיה שלום אני מתברך מאנשים כמוך ... ראב אל מגד מעביר את השלום דרככם לאנשים שתתברכו בשמו

salt of earth

New member
אמן סמי../images/Emo16.gif

אכן, הרבה אנשים פונים לאלוהים כשהם צריכים ממנו משהו, למרות שאלוהים הוא שם כדי להקשיב לנו בכל עניין שהוא. אני אישית לא יכולה להירדם מבלי שאודה לאלוהים על היום, אספר לו מה הציק לי, אבקש תפילה עבור המשפחה שלו ופשוט לדבר איתו ישירות, אני גם מבקשת ממנו שיחזק את האמונה שלי ושיברך את היום שלי מחר
אחרי זה אני נרדמת בשקט ובשלווה
אבל אתה צודק, באמת כמה שאנחנו אינטרנסטים, בואו נחשוב אילו היה לי ילד והילד הזה מדבר איתי ומתייחס אליי רק כשהוא זקוק ממני כסף
וכך זה עם אבינו בשמיים וזה מה שאנחנו עושים... אני מתפללת בשבילך שתעבור את הבחינה בהצלחה, שים את בטחונך באלוהים ואל תשכח להתפלל קצת לפני שאתה ניגש לפתור את המבחן. וטוב לראות אותך פה

למעלה