בוקר טוב!!! אז מהיום

smagi

New member
בוקר טוב!!! אז מהיום

רשמית אני בשמירת הריון עד הסוף בגלל צירים מוקדמים. והבובולינה קצת גדולה וביום ראשון יש לי העמסת סוכר (פשוט שכחתי לעשות...) הרופא קצת מודאג, נקווה שהכל יעבור בשלום. ומנופי אני מקווה ששנת הלימודים אכן תיפתח למרות שנראה לי שאצלינו יהיו שביתות תקופה די ארוכה. אז המשך יום מדהים לכולם מגי

אז תנוחי הרבה

באיזה שבוע את? ואיך זה שלא עשית עד עכדיו העמסת סוכר? (אייקון של נזיפה).

jif

New member
תשמרי על עצמך ועל העוברית

תנוחי ואל תעשי חוכמות! נתגעגע...

sovlanit

New member
מנוחה ושמחה,

שיעבורו לך ההריון והלידה בקלות ובשלום.

mariana

New member
בוקר טוב

בלי עין הרע יש לנו כאן המון נשים בהריון או שרק ילדו שילדים שלכם יגדלו בריאים וטובים
מגי אני לא מבינה בכל הדברים הקשורים להריון אבל אני מבינה שזה משהו רע אז תשמרי על עצמך ועל העובר אוהבת

טוב , מקסימום ארשום אותך למועדון

ה "מתוקות". גם אצלי החליטו שאני סוכרתית מידי כי אחרי אוכל בשעתיים אני עדיין ברמה של סוכר 200 !!!!!!!! וזה המון. מצחיק מאוד, העובר גדול מאוד ולי אין בטן כלל . אז ביום שני אני אדע באם אני נכנסת לשמירה (נעשה שמירה ביחד בבית , אבל מה יהיה?????? אין לשנינו אינטרנט בבית!!!!!!) או ממשיכה בעבודה רגילה. את אמורה להיות כבר שבוע 24 (יש הפרש בנינו של שבוע לא? נשמה., אני ארים אלייך טלפון .

mariana

New member
סיגל נראה לך

שתיהי בבית בלי אינטרנט אני ישר יבוא לחבר לך אינטרנט בבית, נראה לך שלא תיהי איתנו כאן??? אני אמות

חס ושלום- שהשונאים שלך ימותו

אין לי כרגע כי המחשב שלי חייב לעבור שידרוג. גם אני בטח אשתגע בלי הפורום אבל אחיין שלי הבטיח (הבטיח!! נראה) לבוא לבדוק ולשדרג לי אותו במינימום מחיר בכדי שאוכל להתחבר. מקסימום, אני אשרוץ יותר אצל אחותי בשביל להתכתב.

אני עשיתי העמסת סוכר של 100 גרם

כי ב50 גרם יצא לי 160 כשנורמה היא עד 140. היום אחה"צ אקבל תשובה. מי יודע, אולי גם אני אצטרף למועדון הזה???

נו בקשה, כולכן מקנאות בי????../images/Emo3.gif

נו באמת מירב אולי תחפשי משהו יותר טוב ? אז מסתבר שאין קשר לשומנים כלל וכלל כי לי הסבירו שמי ששמנה תהיה לה נטייה לסוכרת ועד כמה שאני זוכרת את גם רזה וגם מגי וגם אני (הייתי!)

מסקנה? בדיוק כמו שאמרתי יאהבלות

שלדעתי אין קשר בין משקל הגוף לבין הנטיה לסוכרת הריונית למרות שהרופאים טוענים לקשר מסויים. מה שכן יכול להיות שאימי בזמנו הייתה סוכרתית איתי (איך נולדתי 4750 ???) ובגלל שאז לא היו בדיקות מן הסוג הזה אז לא עלו על כך וכך יצא שלי גם יש נטיה מהסוג הזה. יאללללללללללללה עוד שלושה חודשים וזהו (עד לפעם הבאה כמובן, מה רוצה לעצור)

שש שבע

New member
סכרת הריונית

טוב, זה אומר שיש לכן "לבלב חלש" בהריון, זה לא אומר כלום, רק שההורמונים של הריון משפיעים לכן על הלבלב, אז עובר גדול (אחי נולד 6 קילו לפני 39 שנים), ואמי כנראה היתה סכרתית בהריונות האחרים שלה, רק מה היא פיתחה אחרי ההריונות סכרת קבועה. אז בנות היזהרנה, סכרת זה לא חגיגה.

תשמרו על עצמכן - שלושתכן!!!

תרגישו טוב ושיהיה לכן המשך הריון קל ומשעמם.

geni1

New member
מה קורה לכן? סיגי ,הדבקת אותן...

תשמרו על עצמכן ועל הביביז...

למעלה