בוקר טוב! או לילה?

דוקא לא ישנתי דקה בשבת

בקושי הצלחתי לתפוס נמנום.. אתמול יצאנו,היום ערב בנות..נראה מתי אשן הלילה...

בוקר טוב../images/Emo42.gif

כנראה שעדיף לסיים את החיים האלה בתור רווקה זקנה עם מיליון חתולים
שונאת דייטים יום טוב

כי נמאס לי..

אף אחד לא אוהב בחורות מלאות/שמנות כולם אוהבים את האנורקסיות הרזות...וגם אם יש כאלו שאוהבים אני עוד לא נתקלתי בכאלה חוץ מאחד...

תתפלאי

לא חסרים גברים שאוהבים בחורות מלאות/שמנות.... יותר מזה...אם את בדייט תציעי לבחור את מה שיש בך, גם אם המראה לא 100% לטעמו אבל הוא יתלהב מהאישיות הכובשת/מהאופי הנוח והנחמד עשוי לצאת מזה משהו.

לגבי הדייט של אתמול

הוא ידע את מי הוא בא לפגוש,הוא ראה תמונות (שידוך של דודה של חברה) הקטע שהוא לא הטעם שלי כ"כ..לא היה את הקליק ולא בא לי להמשיך לדייט שני..השאלה מה אני עושה,לא יודעת להיות רעה לבחורים (גם לא רוצה) איך אני אומרת לו שאני לא רוצה להמשיך הלאה?

וכדברי שחף-

"בסוף כולם מסתדרים בזוגות".מייאש לפעמים,מכירה את זה....אבל בסוף מוצאים.

ש חף

New member
../images/Emo6.gif

האופטימיות במיטבה יש לי גם ימים כאלה מסתבר...

קשה לי..

אני כבר יומיים מסננת אותו
ואולי הוא זה שבכלל רוצה להגיד לי שלא מתאים לו? אין לי כוח כבר...יש לי יומיים לא משהו בכלל
מבחינת כל מה שקורה לי בחיים
ולא רק הדייט

ש חף

New member
לדעתי

לסנן יומיים זה הרבה יותר גרוע מלהגיד "היה נחמד אבל לא מתאים לי להמשיך" אל תשאירי בן אדם באוויר,אני בטוחה שכשעושים לך את זה זה ממש לא נעים. אני בעד להגיד את האמת,בלי משחקים מיותרים. בהצלחה

כשחף המגביה עוף כך גם אני.................

נראה לי שיש לך יותר מקצת מצפון תתקשרי אליו ודברי איתו וזהו, זה לא יגרע ממך רק יוסיף לך המון ותרגישי יותר טוב טוב עם עצמך. ולדעתי אם הוא היה רוצה לומר שזה לא מתאים לו לאחר יומיים שאת מסננת אותו או שהוא היה יורד ממך או שהוא שולח לך אס-אמ-אס :) לדעתי את מצאת חן בעיניו. אני זוכר את הפעם הראשנה שסוננתי אמממ זה היה לפני שנה וקצת, פשוט שלחתי לה אס-אמ-אס וכתבתי " אז ככה זה כשמסננים אותך?" והוספתי אייקון מחייך ואיחלתי לה בהצלחה ואני לא בטוח שגרמתי לה לחייך ולהרגיש טוב עם עצמה

יש גרזן על צווארך?

מישהו לוחץ עלייך להתחתן מחר? גברת, מה את לחוצה מזה שאת רווקה? למה את רואה את עצמך כזקנה?

נרקי

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

איזה ערב מדהים היה לי אתמול.. קודם כל הייתי עם חברה טובה שלי.. שסיפרה לי סקופים
וואי וואיייי איזה קטעים
אחר כך ידיד טוב שלי רצה לראות אותי אז הייתי איתו
וכל היום בטלפון עוד חברה שלי שיגעה אותי בסמסים ודיברה איתי כמעט שעה בטלפון יום מלאאאאאאא באהבה
הייתה שבת מדהימה.

למעלה