בוקר טוב אהובתי,

ROBIN311

New member
בוקר טוב אהובתי,

מקדישה לך שיר שאת התווים שלו, אנגן לכבודך כשנעבור לגור יחדיו בבוא העת...
השיר נקרא: Garry Barlow - Forever Love ולהלן הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=iHQdTBXh8vs&feature=related אוהבת אותך מכל ליבי,
רובין

ROBIN311

New member
לא זכור לי שפניתי אלייך ../images/Emo46.gif

אם כל הכבוד לך גברתי הנאווה, אל תתערבי בהקדשות שאינן מופנות אלייך, ועצם העובדה שהתכתבתי עמך מס' מועט של פעמים, לא נותן לך את הזכות לפנות אליי כאל חברתך משכבר הימים..., אינך מכירה אותי למעט פרטים טכניים מינימליים (שם, תחביב אחד או שניים, וכד').

הייי לא לכעוס! זה בא ממקום טוב!:)

הודעתך אליה באמת חמודה! הכוונה היא פרגון בלבד:) אגב אל תשכחי שזהו פורום ולכן כל אחת יכולה להגיב:)

ROBIN311

New member
תגובתי לתגובתך,

ידוע לי שזהו פורום שבו כל אחת יכולה להביע את דעתה, זוהי מטרת הפורום מן הסתם, לשתף ולחלוק דעות, אך ישנה דרך לעשות זאת ללא צורך בלעג, או בהתנסחות מזלזלת... באם כוונתך הגיעה ממקום טוב כפי שאת טוענת, אז תודה לך על פרגונך. אך אל נא תשכחי, שלמילים ישנן משמעות כבדה ועל כן חשוב להיות זהירה בתגובתייך, שלא חלילא ישתמע מדברייך כוונה אחרת.

אני שוב מתנצלת אם נפגעת!

בהחלט זה היה חמוד! לי יש לעיתים חוש הומור מוזר:) אנא קבלי אותו ברוח טובה! כלל לא הייתה לי כוונה לפגוע!:)

ROBIN311

New member
זה בסדר, התנצלותך התקבלה ../images/Emo13.gif

אני חייבת לציין כי הקדשותיי לבת זוגתי הינם בגדר "מקום קדוש", ובאם הנני מקבלת תגובות שאינן הולמות מצד חברות הפורום, אני מגיבה בהתאם וזאת מתוך רגישות לכל אשר נוגע לאהבתי כלפי בת זוגתי. איני רומזת חלילא שאסור להגיב להקדשותיי או לתגובותיי ככלל, ההיפך הוא הנכון, אשמח לקבל תגובות מכולן באשר הן. רק ציינתי שלמילים ישנן משמעות כבדה וכשם שאני משתדלת לא לפגוע באף אחת ושוקלת את דבריי בזהירות, מצפה ליחס הדדי, זה הכל. מאחלת לך המשך יום נעים,
רובין

ROBIN311

New member
על פסנתר, (מגיל 12...) ../images/Emo79.gif

מנגנת קלאסיקות של גדולי המלחינים - באך, בטהובן, צ'ייקובסקי, שופן, ברהמס, מוצרט, שטראוס, ועוד רבים וטובים...

אני בטח עוד אתחרט על זה שבכלל אבל....

רובין, אני לא מבינה איך התגובה הראשונית שלך היא התקפה את הרי די חדשה בפורום ומחפשת את האומץ כבר מסתובבת ומגיבה פה לא מעט זמן אז למה ישר להגיב בצורה כל כך לא נחמדה? אני חושבת שהיו אלף דרכים אחרות ליישר את ההדורים. אני אישית אחשוב מעתה פעמיים לפני שאקרא אותך או אגיב לך בפורום אם בכלל.... מירית

ROBIN311

New member
מירית היקרה,

צר לי שקיבלת רושם לא חיובי עליי, נכון, כמו כל אדם אינני מושלמת, אך משתדלת להיות בסדר וללמוד מטעויות, ולהפיק לקחים, באשר לתגובתי הראשונה, אני מודה שאני רגישה בכל אשר נוגע לאהבתי כלפי בת זוגתי כפי שציינתי קודם לכן, ועל כן, אני מניחה שתגובתי הייתה תוקפנית כמעה. באשר ל"מחפשת את האומץ" - קבלי את התנצלותי מראש, באם נפגעת מתגובתי הראשונה. באשר לך מירית ושאר חברות הפורום - באם קיבלתן את הרושם שלא כדאי להגיב לי או להתכתב עימי, שמה, אגיב לכם בתוקפנות, טעות בידיכן. כשם שהנכן רואות התנצלתי, ואשתדל לפעמים הבאות, לא להגיב מתוך רגש, ברוב הפעמים אני מגיבה מתוך שיקול דעת ותבונה. אז עמכן הסליחה, המשך ערב נעים לכולנו,
רובין

פסנתר? אוי הכלי האהוב עלי!

למרות שלא הצלחתי ללמוד אותו, הוא תמיד מרגיע אותי!:) אשמח בהזדמנות לשמוע אותך מנגנת:) במיוחד את סיפור אהבה של ריצ'ארד קליידרמן אשר מלווה אותי מילדותי המוקדמת:)

ROBIN311

New member
ריצ'ארד קליידרמן פסנתרן דגול !

כבדרך אגב, שמו האמיתי - הוא פיליפ פאז'ה, הוא זכה להכרה עולמית עם צאת הסינגל "בלאדה לאדלין", עליו כולנו גדלנו...
להלן הקישור ליצירתו המפורסמת: http://www.youtube.com/watch?v=gfsgXJQ0ebU האזנה נעימה

למעלה