בוקר טוב. אבל

yakovs

New member
בוקר טוב. אבל

למה אין תגובות לסיפור שטרחתי עליו כל כך,ובזבזתי המון טיקים כדי להרוס אותו. למי אני עמל? סתאאאאאאאם...ובכל זאת? יעקב.

היי יעקב, ובכן, זה די נחמד שאתה

תמיד נמצא בצד האופטימי של הטוראט. אין ספק שזה בריא לנפש ומלבד זאת אין גם הרבה ברירה, הלא כן ? אבל (תמיד יש אבל ) בצד שלי, כמי שחיה עם טוראט שהוא לא בגופי אלא בגופם של שני ילדי, וכמי שמתענה כשהיא עומדת מנגד ולא יכולה להושיע (בעיקר בתקופות הקשות יותר, וגם זה בזכות כושר ההסתגלות) אני מוצאת עצמי מזדהה דווקא עם זוג ההורים שנולד להם ילד ללא טיקים והם ניסו לעשות הכל על מנת שלא יהיה שונה. מה לעשות שבחברה שלנו זו בעייה להיות שונה (אפילו תרופות קשה לקבל פה) ולא תמיד מקבלים את השונה בסבר פנים יפות (וזאת בלשון המעטה). יעקב, טוב להיות ייחודי. אבל בזכות עצמך (חכמה, כישרון וכו') ולאו דווקא בשל לקות שנכפתה עליך וכלל לא בחרת בה... מה שכן , אתה משדר לנו אופטימיות, ומעלה חיוך של שפתינו, ומשדר לנו שהשד אינו נורא כ"כ, ואפשר לחיות איתו אפילו טוב (אתה הדוגמא). ןבכל זאת, הלוואי ולא היינו מתוודעים אליו......

נ.ב האין זה אכזרי שזוג ההורים מב"ש

החליט לנטוש את התינוק שנולד להם ללא ידיים? זוג הורים, פרי ביטנם, בשר מבשרם. למה כבר ניתן לצפות מחברה ויחסה אל השונה???? כואב ולא הוגן.

שביק

New member
יעקב ידידי, השארת אותי במתח ובלחץ

רב כל כך, שבסוף כל הרוח מהמפרשים יצאה, ולא נותר בי כח להגיב. עתה, לאחר שהתאוששתי, צברתי כוחות, אני אומרת: נחמד נחמד. נידמה לי שגם אני הייתי סובלת בארץ הטיקים, מפני שלי אין וזה חסר מאד. להת' יעקב בת-שבע

אני גם רוצה להגיד משהו יעקב ...

אני חושב שפעם אמרתי את זה כאן בפורום אבל אני אגיד זאת שוב .. אני חושב שזו התחסדות מצד אנשים לבוא ולהגיד שהם לא רוצים להפטר מהטוראט שהם לא יודעים איך החיים שלהם היו נראים בלעדי הטוראט. קל מאוד להגיד את זה כשאתה יודע שאין סיכוי שזה יקרה ואי אפשר באמת להפטר מהטוראט .. הכל נסיונות עצמיים לשכנע את הסביבה שאין לך שום בעיה. אם בעוד שנה תקום חברה ותפתח תרופה שאם לוקחים ותה 3 פעמים ביום במשך 4 ימים הטוראט נעלם לצמיתות קשה לי מאוד מאוד להאמין שיהיה משהו (טורטניק) שיגיד שהוא לא מוכן לקחת את הכדור ומחליט להשאר עם הטוראט. מה אתה אומר יעקב ? אם יד על הלב, היית לוקח את הכדור ? אני לא כותב לך ביקורת חס וחלילה, באמת שלא. אני מדבר ממרומי 29 שנות הטוראט שלי.

ועוד משהו יעקב ...

כל הסיפורים על ממלכת הטיקים מאוד נחמדים, אבל לא הצלחתי לקרא מבין השורות מהי בדיוק הדעה שלך בעניין. מה המסר שאתה באמת רוצה להעביר דרך הסיפורים ?

סמדר 21

New member
היי גיל

בתור אמא לילדה עם טוראט שכמעט ואין לה טיקים אלא הכל מסביב אני יכולה להזדהות איתך ולהבין אותך. במיוחד אחרי שהשבוע קיבלה תופעות לוואי מכדור שגרמו לה לטיקים חזקים.

למעלה