איזה רעה חחחחחחחחח עכשיו יש לכם במשותף משהו זה טוב:)
א אביחי 33 New member 13/3/06 #19 איזה רעה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחח עכשיו יש לכם במשותף משהו זה טוב
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/3/06 #20 אני לא אמרתי את זה ברוע!../images/Emo110.gif רק אמרתייי שזה בטח עודד אותה שהיא פגשה את יהודה ולא שמה לב ליד..
אני לא אמרתי את זה ברוע!../images/Emo110.gif רק אמרתייי שזה בטח עודד אותה שהיא פגשה את יהודה ולא שמה לב ליד..
י יהודה לוי מושלם שלי New member 13/3/06 #25 באמת לא כל כך שמתי לב ליד תיפסתי על הגדר עם יד אחת כי לגעת ביהודה כשהוא קפץ גם על הגדר והייתי מול הפרצוף שלו כמעט התעלפתי איזה עיניים יש לווווווו בלי עין הרע כפרעליו.
באמת לא כל כך שמתי לב ליד תיפסתי על הגדר עם יד אחת כי לגעת ביהודה כשהוא קפץ גם על הגדר והייתי מול הפרצוף שלו כמעט התעלפתי איזה עיניים יש לווווווו בלי עין הרע כפרעליו.
י יהודה לוי מושלם שלי New member 13/3/06 #29 ../images/Emo3.gif../images/Emo104.gif כשהוא עלה על הגדרכ נגעתי לו ברגליים (בשערות )
ר רעות האכלנית New member 13/3/06 #27 אאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif איזה כייייף לךךךךך ואיייי איזה שווה זהההההה|חיבוק מגניבבב=] שמחה בשבילך ובשביל שריתושש יאאאאאא יש תמונות
אאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif איזה כייייף לךךךךך ואיייי איזה שווה זהההההה|חיבוק מגניבבב=] שמחה בשבילך ובשביל שריתושש יאאאאאא יש תמונות
ח חופייי New member 13/3/06 #37 מה שהולך אצלנו עכשיו עם הנפצים זה אשכרה כמו מטען חבלה....אתם חייבים לשמוע את הבומים....הזמינו משטרה בלאגנים...
מה שהולך אצלנו עכשיו עם הנפצים זה אשכרה כמו מטען חבלה....אתם חייבים לשמוע את הבומים....הזמינו משטרה בלאגנים...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/3/06 #40 נכון שזה ממש מפחיד?!../images/Emo110.gif כאילו אנשים נהנים לזרוק משהו ואז לשמוע בום?! אני לא מבינה:S זה נורא מפחיד
נכון שזה ממש מפחיד?!../images/Emo110.gif כאילו אנשים נהנים לזרוק משהו ואז לשמוע בום?! אני לא מבינה:S זה נורא מפחיד
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/3/06 #43 חחחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif אוקייייי../images/Emo110.gif