בוקר טובב

כוס עמק של המורה שלי לכימיה והסטורי

ה אוף קבלתי 45 בהסטוריה שבלי לעלות נקוגות אני צריך לקבל 43 כלומר היא עלתה ב2 שאפשר ב10 ועוד חבר שלי קיבל 55 שהוא היה צריך בלי העלה לקבל 31 והוא קיבל 55 זה מורה אחרת אבל עדיין זונה המורה שלי. וכימיה קבלתי 62 שככה אני הייתי צריך לקבל 60 ואני משתתפת כל שיעור היא הייתה יכולה לתת לי איזה 70 כוס עמק שלה. בשאר קבלתי ככה 92 באנגלית 4 יחידות. תנ"ך 60 הסטוריה מוגבר 75 מתמטיקה 55 (ציון הגשה לבגרות)וספורט 100

הדסוש15

New member
לא נורא יש לך את המחצית הבאה לשפר..

המורה שלך להיסטוריה ממש רעה יכלה לתת לך 55 בלי בעייה!!! המורה שלי לאנגלית גם עשתה לי ככה.. מיכל יודעת

שבת שלוםםםם!

יאאא איזה כיף היה אתמול! הצטלמנו עם אלון ליטבק...!
אני עדיין בהלם נראה לי...
כולי רעדתי...
חח עוד לא יצאתי מזה... כל מי שלא שומר שבת אז יכול לראות את אלון היום בשישי עם מיכל מסכן שלייי הקוסם הנעל הזה עשה עליו קסם של לחתוך אצבעות... דרך אגב.. מישהו יודע מה עם נטלי? למה היא כבר לא נכנסת? ועדו אני צאיכה לשאול אותך מש'ו... שבת שלום לכולם!

צהריים טובים../images/Emo110.gif

אני שוב חולה.. בלעעעעעעעעע
וראיתי את ניקי גולדשטיין בקניון.. חח הוא היה נראה מזה עצבני.. למרות שלא אמרתי לו כלום.. ואינלי מצב רוח. יומטוב

יעל 13

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאא

ראיתי עכשיו סרט על השואה...קוראים לו "הפסנתרן" והיו קטעים מזה מפחידים...היה קטע ששוטרים נאצים נכנסו לאיזה בית של יהודים שאכלו ואמרו לכולם לקום...והסבא היה על כיסא גלגלים ולא יכל לקום...אז לקחו אותו והעיפו אותו עם הכיסא מהמפרסת...
אחר כך לקחו איזה 10 אנשים...והאנשים לא ידעו לאן לוקחים אותם...ואתם יכולים לנחש לאן...למחנות השמדה...הקיצר איזה אישה שאלה "לאן אתם לוקחים אותנו?" אז שוטר גרמני הסתובב אליה...כיוון את האקדח למצח שלה וירה...והיה לה כזה חור במצח יו זה היה כזה מפחיד...אין אני לא מסוגלת לראות את הסוף של הסרט...

למעלה