בוקר טובב

יעל 13

New member
בוקר טובב

היום הרצאה על היסטוריה ותעודות:S עוד שבוע אילתתתתתתתתתתתתת עוד יומיים עגיל בגבההההההההההה

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo36.gif

אומנן לא זכינו במסך הזהב אבל זה לא אומר כלום! אנחנו יודעים מה אגם ויהודה שווים
בשבילי יהודה תמיד אבל תמיד מספר 1
אתמול הייתי במסיבה של חברה ועדו כל פעם דיווח לי מה קורה במסך הזהב ! יאוו זה היה מיזה מצחיק, כל פעם שהוא התקשר כל החברות שלי מסביבי. חברה שלי המפורסמת (שמתה על יהודה), היתה לידי שהוא התקשר והבאתי צעקה שעדו אמר לי שיהודה דיבר מברזיל אז חברה שלי קפצה עליי כי היא חשבה שצעקתי כי יהודה זכה, וכמעט נפלתי...יאוו איך התבאסתי אבל כבר ידעתי פחות או יותר את התוצאות כי חברה שלי באה למסיבה אחרי שהיא היתה שם וזה לא ממש שידור חי..הם צילמו את זה ב 7 וחצי. היא מתה על נינט, היא לא רצתה להגיד לי מה התוצאות אבל הכרחתי אותה וכל הערב הייתי מבואסת... אבל אני לוקחת את זה בסבבה, כי יהודה יש רק אחד ולא משנה כמה פסלונים יהיו לו! ניסתי לחפש את אפרת בקהל אבל היא לא היתה יחד עם השיר שלנו! עכשיו בחדשות הבוקר חיים אתגר דיבר על יהודה ואפרת ועל החוויות של יהודה מברזיל ושהוא שאל את יהודה על הפרידה ויהודה אומר שהכל שטויות...

בוקר טוב../images/Emo70.gif |חולה|

לא הלכתי לבי"ס (((ככה זה כימעט כול יום))) חחחח... ועוד מעט אני הולכת לרופאה ...בעע אין לי כוח !!! -קרן-

הדסוש15

New member
../images/Emo42.gifבוקרר טובב../images/Emo70.gif

יעל בהצלחה עם התעודה חח חוף הראו גם את יהודה שחיים דיבר עליו??? מה הוא סיפר על ברזיל וכל זה?? שיהיה לכולם המשך יום נעיםם

בוקר טוב לכווולם../images/Emo42.gif

היום אני לא לומדת איזה כייף....
יעל בהצלחה עם התעודות
קרן תרגישי טוב מאמי.. שיהיה לכוולם שבת שלוום

natali2007

New member
צוהורייםםםםםםםםם

סופסוףף עברתי ת'שבוע הזהה חחחחח היה לי מבחן יום רביעי באזרחות והיום בתנ''ך... כמה חרשתי עליהםםםםם יום ראשון בפיסיקה שלישי גאוג' וחמישי אנגלית.. איןןן לי כוחח אוףף.... על כל הדפים האלו שאני מתכוננת כבר היו יכולים לעשות עץ חחח באסההה שאמ''ל לא זכתה אתמולל !!!!!!!=[ אבל לא נורא תמיד יש שנה הבאה! תגידו מישו הולך ב-26.12 לשיר נולד?????? אם כעע שיגיד באיזה שעהה!!! כנ''ל להולכי הפסטיגל חחחח חולעליכםם!

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםם

התעודה נחמדה מאד..
איזה מפגר המורה שלי...החליט שהוא רוצה להרגיע אותנו...אז הוא חושב שהוא יודע איך להרגיע אנשים
הקיצר היה איזה קטע שהוא אמר לשיר ידיים על הבטן ואז על החזה...אז אמרתי לו "גם הבנות צריכות לשים על החזה?"
והוא אמר כן
זין שאני ישים
ההרצאה הייתה משעממתתתתת ושוב עשיתי תחרות עם העיניים...הן כל הזמן נעצמו! יש לי התנהגות א'
מסתבר שבבצפר אני לא כזאת רעה נכון מיכל?

למעלה