בוקר טובב.. גבי דבר איתי.. יום טוב לכולם ...
C ComplicatedCutie New member 13/11/07 #2 ../images/Emo192.gifצהריים טובים לכולם. נהיה לי קררר בבית. יאללה הלכתי לאכול וגבי - talk with me as well . יש לי שאלה בשבילך אז שיהיה לכולם יום נעים
../images/Emo192.gifצהריים טובים לכולם. נהיה לי קררר בבית. יאללה הלכתי לאכול וגבי - talk with me as well . יש לי שאלה בשבילך אז שיהיה לכולם יום נעים
ג ג ב ש ו ש New member 13/11/07 #4 פיספסתי אותך במסנג'ר../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif סורי,הייתי ישן.. נקווה שיצא לנו לדבר במשך היום.
פיספסתי אותך במסנג'ר../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif סורי,הייתי ישן.. נקווה שיצא לנו לדבר במשך היום.
C ComplicatedCutie New member 13/11/07 #6 ../images/Emo192.gifתענה לי כבר... אני עוד 5 דקות הולכת להתקלח ואז אני מקווה לתפוס אותך --- הצלחתי לתפוס אותך ... יששש
../images/Emo192.gifתענה לי כבר... אני עוד 5 דקות הולכת להתקלח ואז אני מקווה לתפוס אותך --- הצלחתי לתפוס אותך ... יששש
M Mai angel המקורית New member 13/11/07 #7 ערב טוב../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif הרגע חזרתי הביתה איזה עייפות וקור אימים חח ישר נכנסתי להתקלח במים רותחים.... טוב עוד מעט לילה אז לילה טוב
ערב טוב../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif הרגע חזרתי הביתה איזה עייפות וקור אימים חח ישר נכנסתי להתקלח במים רותחים.... טוב עוד מעט לילה אז לילה טוב