בוקר טובב!

בוקר טובב! ../images/Emo98.gif

תהעוררתי רק עכשיו הלכתי לישון ב-4 לפנות בוקר... ולא בגלל החג. קראתי כל מה שרשמתם על מסע בזמן וממש כעסתי על זה שהיו שכתבו לא ייתכן. אין דבר שלא ייתכן, תזכרו את זה. ובקשר לזה שחוזרים ללמוד... כן, גם אני כועס על עצמי שכל הזמן דחיתי למחר. עכשיו לא יעזור לא כעס ולא רחמים עצמיים צריך לשבת ולעבוד קשה. שימו לב! נישארו לנו חודשיים בלבד וזהו! חופש חודשיים! שווה להתאמץ ולהשקיע עכשיו. לא להתעצל לעבוד קשה. יום (מה שנשאר ממנו) נפלא לכם!

בקשר לאם יש למנחים עוד עיסוק...

כן (עד כמה שאני יודע אל תתפסו אותי במילה). מיכא"ל היא לא ממש הכנסה. אפשר להגיד שמיכא"ל זה התנדבותי. שימו לב, בשנה הראשונה המנחים לא מקבלים כלל וכלל בעבור לעבודתם - מה שמעיד על הלב הענק והרצון הכנה של המנחים לעזור ולקדם. (יוסי תקן אותי אם אני טועה)

אין קשר ללב ענק... זה כמו התלמדות

סטג', יש את זה בכל מקצוע כמעט, כמה שהמצוע דורש יותר מיומנות, תקופת ההתלמדות ארוכה יותר, עבדתי בבחירות, והייתי צריכה לעבוד בהתנדבות חודש בשביל לקבל בחודשיים הבאים שכר.

חח, אתה כמו הרגש בפורום הזה ואני

המציאות, כל פעם אתה אומר משהו יפה כזה ואידיאלי ואני מנחיתה אותך בחזרה לקרקע.. חח

את לא מנחיתה כי אני לא ממריא...

אם אני אומר שהמנחים עוזרים ומקדמים בכנות ובלב שלם אני יודע למה אני אומר את זה. זאת האמת, המציאות ומה שאת עושה זה לא להסכים איתי, עם מה שאני אומר וזה לגיטימי לחלוטין אין בזה שום דבר רע. זו זכותך המלאה.

לא אמרתי שזה לא נכון, אמרתי שהתק'

ללא שכר, זה לא מרצונם החופשי, וזה לא מתוך המניעים שפירטת, זאת תקופת התלמדות, ברור שהם היו מעדיפים להרוויח כסף!!! עם כל הרצון הטוב.

תחשבי שניה ...

שאת אמורה להיות מנחה, במשך שנה שלמה בלי לקבל משכורת, וזאת כדי להמשיך להיות מנחה שהמשכרות שלה גם לא בשמיים. היית מוכנה?

חלמית

New member
כן! בשמחה! ../images/Emo9.gif וחוץ מזה אל תרחם

עליהם.. המשכורות לא נמוכות כמו שאתה חושב תאמין לי...

חלמית

New member
אל תצטער אני מצטערת בשבילך...

דרך קצת עלובה לחיות... באהבה כמובן, נוי.

חלמית

New member
מקווה שאתה לא כועס...

זוהי רק דעתי ובשום אופן לא התכוונתי לפגוע... בייחוד לא בך..
סולחה?

אין לי על מה לסלוח... ../images/Emo24.gif

ושימי לב, הכל יכול להיות אבל וודאי רק מה ששמעתי וראיתי (מבחינתי). [ ממש לא פגעת ואין לי על מה לסלוח כי לא עשית משהו רע.

תחשוב שנייה שאתה אמור להיות רופא

במשך שנה שלמה ולא לקבל משכורת, תחשוב שנייה שהיית אמור להיות עורך דין שנה שלמה בלי לקבל משכורת, זה בכל מקצוע ככה, די כבר נו, וחוץ מזה, אם אני לא טועה זה לא בלי משכורת בכלל זה עם משכורת של מתלמדים, משכורת נמוכה.

חלמית

New member
אתה טועה!

אבל אני לא רוצה לנפץ לך את הבועה... אז נשאיר את זה ככה... ובקשר לחופש ולזה שלא למדת בחופש... אתה צודק שלא יעזור לכעוס אבל הדרך הטובה לטפל בזה היא לא רק לשבת ללמוד אלא לשבת ללמוד וגם ללמוד מזה משהו לפעם הבאה...

למעלה